Sandra-2.jpg

 BEDANKT,

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al wel gehoord hebben, stop ik na dit seizoen als secretaris en bestuurslid van SSD Opoeteren. Acht jaar lang heb ik genoten , mocht ik deel uitmaken van het bestuur van SSD Opoeteren en heb ik met plezier mijn functie als secretaris ingevuld. Ik ben dan ook trots op 'mijn clubje', 'onze club' SSD,  waarmee we in deze acht jaren toch heel wat bereikt hebben.

                                             

 

                                                Bedankt aan alle spelers van SSD:  
van klein tot groot,
van U6 tot en met U17,
de reserven en de eerste ploeg.

                                                       Bedankt aan alle trainers.
Ik heb respect en bewondering voor wat jullie week in week uit doen.
Het mag gezegd worden : jullie doen dat goed, en blijf dit vooral doen. Geef daarom Marjo als jeugdcoördinator alle steun die hij nodig heeft. Al onze spelers verdienen dit want SSD is één mooie familie.
Dus: Davy, Stefan, Bart,  Jo, Michel, Jos, Marjo, Theo, Ronny, Motje en Jurgen. Dankjewel

Ook onze gelegenheidscheidsrechters wil ik bedanken voor de taak die jullie telkens opnieuw opnemen. Soms ondankbaar maar door mij ten zeerste door geapprecieerd.

Ook een welgemeende dankjewel aan al onze vrijwilligers. Jullie waren altijd bereid om te komen helpen en deden dat met de glimlach. Zonder jullie is een club nik

 *Aan de ouders : bedankt om jullie kinderen telkens naar de trainingen en wedstrijden te brengen en het vertrouwen die jullie in SSD hebben.

 *Ook het bestuur verdient een dankjewel : Raf, Jacky en Robert. Ik heb het jullie niet altijd gemakkelijk gemaakt, maar toch bedankt om mij erbij te nemen. Het was een hele ervaring. Veel succes in de toekomst;

 *Ten slotte: Dankjewel Patrick, Lars en Arne voor de steun die ik van jullie kreeg gedurende deze acht schitterende jaren.

 SSD Opoeteren, bedankt

supporter zal ik altijd blijven.

 Gr 

Sandra.

Dank je SANDRA,

8jaar lang was je een ster op SSD Opoeteren. Al het papier werk, aansluitingen tot wedstrijden regelen en aanvragen had je onder de hoede als ook kantine werk enz..... Vele malen sleepten je de PC van thuis uit mee naar SSD onder de arm voor het in orde maken, en alles te regelen. Nu komt er een tijd van genieten en supporteren van je geliefde ploegjes en kinderen Lars en Arne.
Toch willen wij je bedanken voor je inzet bij SSD OPOETEREN
dit vanwege de voltallige SSD GROEP. Dank je SANDRA we gaan je missen.

 

P4230149.jpg
P4230148-1.jpg
P4230150.jpg