**Inhaal wedstrijd voor U17 SSD Opoeteren op woensdag avond, dit op het veld van Fc Maasland waar het hun laatste wedstrijd was daar en helaas verloren met 3 - 0. 

**Op het tornooi in SLW Maaseik werden dit weekend 2 ploegen U8 ingeschreven. Beide ploegen bestonden uit spelers u7 en u8 ter voorbereiding van volgend seizoen. Tegenstanders SSD:Eendracht Mechelen A/D MaasPark Houthalen A Park Houthalen B Neeroeteren Maasland NO A Nevok Gruitrode

**SSDU10 eindigt op een derde plaats in SLW Maaseik. SSD eindigde in de poulefase op een gedeelde eerste plaats met de provinciale u10 van Maasland, het doelpuntensaldo was in het voordeel van Maasland waardoor SSD voor de 3de en 4de plaats mocht spelen. Een mooie afsluiter van het seizoen!

Uitslagen:
SSD 1-1 Maasland
SSD 3-0 Gruitrode
SSD 5-1 SLW Maaseik
 

** SSDU9 speelde vandaag een prima tornooi in SLW Maaseik, enkel Elen was een maatje te groot voor onze jongens.

Uitslagen:

SSD 2-1 Lanaken
SSD 1-5 Elen
SSD 3-2 Maasland
SSD 5-2 Meeuwen

 

 

**SSD U12 speelde vandaag een tornooi in SLW Maaseik. SSD behaalde met 4 spelers van de U10 een fantastisch resultaat, SSD eindigde op een knappe tweede plaats in Maaseik. Uitslagen: SSD 2-1 SLW Maaseik, SSD 0-0 Elen, SSD 0-3 Maasland NO

 

** SSD U10 speelde vanavond tegen As-Niel, de bezoekers waren enorm sterk en gaven SSD niet de kans om te voetballen. SSD verliest zijn laatste competitiematch met 1-14.

**Avondwedstrijd voor SSD U15, verdiende 5 - 1 overwinning tegen E.Louwel. Door deze overwinning staat SSD op een knappe 4de plek in het klassement.

Seizoen afsluiten  1ste ploeg SSD Opoeteren met een overwinning uit naar Lanklaar VV,  dit met een monsterscore van 2 - 13. Doelpunten SSD: 2x D.Oosterbos, 1x J.Claes, 2x L.Gielen, 1x S. Hilven, 2x G.Roex, 1x M.Broux en 4x J. Smeets.

 

 

 

Zowel onze U8 als U9  SSD Opoeteren speelde vandaag de laatste competitiematch van het seizoen op SSD. Een pluim voor alle trainers en spelers voor het mooie voetbal dat zij hebben laten zien!

** SSDU12 speelde voormiddag in As-Niel. SSD kon geen vuist maken tegen de thuisploeg en verloor met 7-1.

** SSDU8 speelde vandaag thuis tegen Opitter, de bezoekers komen op SSD winnen met 7-18.

** SSDU9 speelde vandaag onderling een wedstrijdje, onze jongens en meisje maakten er een leuke pot voetbal van.

** SSDU17 speelde vandaag thuis tegen de nummer 2 in de klassement, Wavo. SSD voetbalde goed mee met de bezoekers en creëerde enkele grote kansen, 2x troffen onze jongens de lat. Wavo wint met 0-2 op SSD, onze jongens verdienden eigenlijk minimum een punt.

** U21 SSD Opoeteren gaan op verplaatsing naar KMR Biesen voor hun zaterdag namiddag wedstrijd en gingen als bezoekers onderuit met 2 - 0.

** SSDU10 speelde vandaag in Eendracht Mechelen A/D Maas. SSD stond na 30 minuten 5-2 achter, na een peptalk van de trainers speelden ze beter in de tweede helft. SSD draaide de wedstrijd helemaal om na de pauze en wint verdiend met 5-7.

** 2de ploeg van SSD Opoeteren spelen vandaag niet voor hun laatste wedstrijd van dit seizoen door forfait van de bezoekers Fc Zwal.Wiemismeer en nemen de 3 punten nog gratis er bij 5 - 0 FF.

** Avond en door de weekse inhaal wedstrijd  voor de U17 SSD Opoeteren uit naar N.Gruitrode waar de thuis ploeg nipt konden winnen met 2 - 1.

** Een pittige partij was het in Opoeteren voor de 1ste ploeg SSD Opoeteren met vele kaarten tot gevolg en een gelijke 2 - 2 eindstand.Doelpunten SSD J.Claes G.Roex.

** U15 SSD Opoeteren konden deze voormiddag geen problemen in Waterloos-Voorshoven en wonnen met 0 - 5 . Ferre Jame speelde zijn laatste wedstrijd en verlaat SSD Opoeteren. Bedankt alvast...

** SSD U17 trok namiddag richting Louwel, onze jongens kenden een moeilijke wedstrijd en verloren met 4-2.

** SSD U9A speelde vandaag thuis tegen Stokkem. Er werd maar liefst 27 keer gescoord in deze wedstrijd, alle doelpunten werden gemaakt door SSD. Een gigantische 27-0 overwinning voor onze jongens en meisje!

** SSD U12 speelde thuis tegen Bree-Beek. Na 30 minuten stond SSD, verdiend, 4-0 voor. Na de rust knokten de bezoekers zich terug in de wedstrijd met 3 doelpunten op 5 minuten. In het slot nam SSD de wedstrijd terug in handen, SSD wint over 60 minuten verdiend met 5-3 van Bree-Beek.

**Na overwinningen voor de u10 en de u12 verdienden zowel spelers, trainers en ouders frieten. Frituur aan huis "De Snackcar kwam langs op SSD!

** 2de ploeg SSD Opoeteren gaan niet op verplaatsing naar Smeermaas 56 en is uitgesteld. 

** Inhaal wedstrijd  voor de U17 SSD Opoeteren thuis tegen de buren van E.Louwel en bleven  steken op een 1 - 1 gelijk spel. 

** Kampioen waardig voor de 1ste ploeg SSD Opoeteren die thuis Umitspor Maasmechelen op bezoek kregen en met zware cijfers terug naar huis sturen. SSD zet zo zijn titel nog wat extra in de verf door met 13-1 te winnen. Doelpuntenmakers voor SSD:

Levi Gielen 4x, Tim Schrooten 4x, Jonas Claes 3x, Robbe Hilven 1x, Own goal 1x

** SSD Opoeteren U17 speelde vandaag in Wijshagen. Onze jongens begonnen twijfelend aan de match en kwamen 1-0 achter. Op karakter en met veel mentaliteit knokten ze zich terug in de wedstrijd en dat werd beloond, SSD maakte nog 1-1 waardoor ze toch een puntje konden meepakken naar SSD.

** 2de ploeg Opoeteren moesten op uit wedstrijd naar E.Mechelen A/D Maas waar de bezoekers de boven hand hadden door een simpele overwinning, het was op het einde 2 - 5 voor SSD Opoeteren. 

**SSD U9 B speelde vandaag ook op verplaatsing, zij trokken naar Stokkem. SSD was duidelijk de betere ploeg, ze wonnen met 8 - 15 op het kunstgras van Stokkem. 

** SSD U9 A speelde vandaag in en tegen Boorsem. Er stond vandaag maar 1 ploeg op het veld, dat was SSD. Conclusie, een zeer ruime 3-26 overwinning voor onze toppers.

** SSD U8 speelde dit weekend geen wedstrijd wegens algemeen forfait van Nevok Gruitrode.

** SSD U12 speelde vandaag op het kunstgras van Eendracht Louwel. SSD won de derby met 1-3, dikke pluim voor spelers en trainers.

** SSD U10 speelde vandaag in en tegen Lindeboys Leut. SSD domineerde de volledige wedstrijd en won dik verdiend met 3-7.

** SSD U15 ontving vandaag in eigen huis As/Niel. De jongens werden niet genoeg beloond voor hun vele inzet want beide ploegen hielden elkaar in evenwicht, eindstand 1-1.

Kampioen is SSD Opoeteren en gaat in avond wedstrijd winnen  met 0 - 4 dit op het veld van Uikhoven VC.  Proficiat SSD Opoeteren. Doelpunten/ 12’ Hermans 0-1, 23’ Gielen 0-2, 57’ Gielen 0-3, 89’ Claes 0-4.

** Week inhaal wedstrijd voor onze U15 SSD Opoeteren thuis tegen de bezoekers uit Gruitrode.  Opoeteren moest plaats maken na een geslaagd paaskamp  3 daags voor deze wedstrijd  en SSD won deze partij  met 3 - 1 van N.Gruitrode. 

** Wedstrijd van vandaag zaterdag 8/4 voor 2de ploeg  SSD Opoeteren thuis tegen Zwal. Wiemismeer gaat niet door en is uitgesteld.

** Avond wedstrijd voor U17 SSD Opoeteren thuis tegen Opitter Fc en waar Opoeteren de punten niet thuis konden houden door een 0 - 2 verlies.

**U21 SSD Opoeteren hadden op Donderdag avond een partij uit naar AA Rekem waar dat zij de 3 punten mee namen naar huis dit met een  2 - 4 zegen.

** Inhaal avondwedstrijd voor U15 SSD Opoeteren uit naar Kab.Opglabbeek waar de thuis ploeg  de punten thuis konde houden dit door 5- 1 overwinning. 

** De overgebleven wedstrijd van dit weekend is voor de 1ste ploeg SSD Opoeteren nadat alle jeugd en 2de ploeg wedstrijden waren uitgesteld door de regen. 1ste ploeg SSD Opoeteren ging op verplaatsing naar AA Rekem en konden daar zonder veel moeite winnen door een 0 - 3 winst. Doelpunten: T.Schrooten, L.Gielen en R.Hilven.

 

** Onze U21 SSD Opoeteren spelen thuis tegen Boorsem sp. en hadden deze late namiddag in de regen ook geen probleem, zij wonnen de wedstrijd met 5 - 2.

** U17 SSD Opoeteren zien hun wedstrijd van morgen Zondag uitgesteld worden door Fc.Maasland No.

** Klets natte namiddag voor de 1ste ploeg SSD Opoeteren die namiddag de aftrap gave thuis tegen  Boorsem Sp. en geen problemen kende dit door een eenvoudige overwinning van 5 - 0 cijfers. Doelpunten: N.Peeters, B.Hermans, M.Broux en 2x T.Schrooten

**U15 SSD Opoeteren spelen thuis tegen Turkse Rangers, maar verliest nipt met 2 - 3.

** SSD U10 trok vandaag naar AA Rekem. Het slechte veld en de wind zorgde ervoor dat de supporters niet de mooiste wedstrijd te zien kregen, SSD won wel zijn wedstrijd overtuigend met 1-7.

** Grootste overwinning vandaag voor onze U8 SSD Opoeteren dit tegen FC Neeroeteren, zij pakten de punten thuis en wonnen met glans  30 - 0.

** Veel doelpunten vielen er in de partij van de U9A SSD Opoeteren tegen Umitspor Maasmechelen, 18 in het totaal die geen winnaar kende door een 9 - 9 gelijk spel.

** U9B  SSD Opoeteren moesten het thuis opnemen van LS Leut die de 3 punten konden sprokkelen, zij wonnen met 6 - 8.

** U12 SSD Opoeteren  kregen bezoek van de buren Waterloos -Voorshoven VV die het met het kleinste verschil 3 - 4 wonnen.

** Nadat de U15 SSD Opoeteren zwaar verloren van KRC Genk woensdagavond was het vandaag thuis opnieuw aan de bak tegen KRC Genk, ook nu verloren ze maar wel met 0 - 3

** 2de ploeg van Opoeteren spelen thuis  en houden de 3 punten in hun rangen door een 3 - 2 winst tegen de bezoekers Kab.Opglabbeek. Wedstrijd met kansen aan beide zijde met SSD als winnaar ! Doelpunten 2x Robin Gorissen en Tibo Dreesen.

** Op verplaatsing nemen de U21 van SSD Opoeteren 1 punt mee naar huis dit op het veld van  Zutendaal VV door een 4 - 4 gelijk spel.

** U17 SSD Opoeteren pakte thuis punten door een 4 - 1 overwinning tegen de bezoekers van N.Gruitrode.

 ** SSD U10 kreeg vandaag bezoek van STA Genk. Onze jongens en meisje speelden een sterke wedstrijd maar verloren met overdreven cijfers, eindstand na 60 minuten was 4 - 8. SSD verdiende vandaag minstens een gelijkspel door hun geleverde inzet en de vele kansen die ze creëerden, op naar volgende week! 

Paaskamp SSD Opoeteren 2023

Trainers gezocht....

SSD Opoeteren is op zoek naar jeugd Trainers ben je gepassioneerd door voetbal ⚽ en werk je graag met jeugd, je krijgt ondersteuning bij opleiding door ervaren en fanatieke trainers, je word vergoed voor je prestaties 2x training 1x wedstrijd per week ,heb je ervaring zeker ook welkom.

Ben jij degene die ons team komt versterken contact:

Kevin Geebelen

+32 468 13 60 16

ssdopoeterenjeugd@gmail.com

Glenn Roex

+32 478 72 39 73

ssdopoeterenjeugd@gmail.com

 

evertsl.ssdopoeteren@gmail.com 

(Luc Everts tot einde seizoen)

** Zwaar verlies bij KRC Genk voor de U15 van SSD Opoeteren gisteren avond, zij verloren met 8 - 0. Opoeteren krijgt Zondag een nieuwe kans, dan spelen de U15 SSD opnieuw maar thuis tegen KRC Genk om 10u.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren geraakt thuis niet verder dan een gelijk spel 1 - 1 tegen Fc Winterslag. Doelpunt SSD was er van N.Peeters

** U17 SSD Opoeteren spelen voormiddag wedstrijd op het veld van GS Bree-Beek waar de bezoekers de 3 punten mee konden nemen naar huis door een 1 - 2 overwinning.

** Vroege ochtend en verre verplaatsing wedstrijd voor de U10 SSD Opoeteren naar Lanaken VV waar de thuis ploeg het sterkst was en wonnen, Lanaken 7 - 1 SSD Opoeteren U10.

** Uitgestelde wedstrijden van dit weekend voor de U15 SSD, U21 SSD,  2de ploeg. Ook U12 SSD spelen niet door forfait  van de tegenstander. 

** Een vroege korte verplaatsing voor de U15 SSD Opoeteren die naar de leider E.Louwel afzakten voor hun zondags wedstrijd en konden de punten meenemen naar huis dit door een overwinning met 2 - 3. U15 wint knap bij koploper Louwel en nadert zo tot op 1 punt van de leider

** U12 SSD Opoeteren kregen bezoekers van As-Niel United op bezoek die de punten  meenemen door een 3 - 6 winst.

** U8 SSD Opoeteren maken de verplaatsing naar Opitter Fc waar er veel doelpunten waren en een overwinning  voor de thuis ploeg Opitter,  zij wonnen  nipt met 11 - 10.

** Onze U21 SSD Opoeteren spelen thuis tegen  KMR Biesen en stranden op een 2 - 2 gelijk spel.

** Kat en muis spelletje voor tweede ploeg SSD Opoeteren vandaag tegen As Niel United 9-0 Doelpunten: Hamza Aglaoui 3x, Branco Mussen 2x, Jeffrey Bynens, Stef Daniels, Max Broux, en Kris Schrooten.

** U17 SSD Opoeteren kwamen op het veld van Waterloos - Voorshoven niet verder dan een 2 - 2 gelijk spel in een spannende strijd met mooi voetbal.

** SSD U10 kreeg vandaag bezoek van Eendracht Mechelen a/d maas. SSD speelde met enorm veel inzet, die inzet en de hoge druk op de bezoekers zorgde voor een 6 - 1 overwinning voor SSD.

Namiddag speelde SSD U10 nog vriendschappelijk tegen SSDu9 als voorbereiding voor de U9 SSD die volgend seizoen 8vs8 gaan spelen. SSD U9 won verdiend met 1 -0 tegen de U10, een zeer knappe prestatie van de jongens van trainer Olivier, Hamza en So!

** Ruime zegen voor 1ste ploeg SSD Opoeteren thuis tegen LS Leut dit met een 6 - 1 overwinning  Doelpunten 2x G.Roex ,  2x J.Claes , T.Schrooten en L.Gielen. Volgend weekend is er forfait voor Opoeteren van de thuis ploeg Fc Racing Boxberg. 

** U12 SSD Opoeteren heeft gewonnen met 3 - 8 tegen Bree - beek,een verdiende gewonnen wedstrijd met heel mooie voetbal.

** Onze U9 A SSD Opoeteren kregen veel doelpunten tegen, 20 stuks van  Stokkem VV, de bezoekers konden maar 3 keer tegen scoren, het was op het einde 20 - 3.

** U8 SSD Opoeteren  hebben er thuis tegen Beek-Bree een doelpunten festival van gemaakt door 30 doelpunten samen te maken en verdeeld met 14 - 16, helaas verloor de thuis ploeg Opoeteren. 

**2de ploeg SSD Opoeteren gaan op verplaatsing vlotjes winnen met 0 - 3 van Umitspor Maasmechelen. Op een moeilijk bespeelbaar veld waar combinatie moeilijk was wint tweede ploeg hun uitwedstrijd. Eindstand 0-3, doelpunten: Branco Mussen, Daan Engelen en Robin Gorissen

** Duidelijke  zegen voor U15 SSD Opoeteren thuis tegen de Waterloos - Voorshoven VV, dit door een 7 - 3 overwinning .

** SSD U10 speelde vandaag op verplaatsing bij Turkse Rangers. Onze jongens en meisje namen pas in de tweede helft afstand van de thuisploeg, verdiende 2-6 overwinning voor SSD als resultaat. 

** De U9 SSD Opoeteren wonnen met zeer ruime cijfers van Boorsem Sport,  het was 24 - 2 op het einde van deze wedstrijd. 

** De bezoekers Zutendaal vv van onze U21 SSD Opoeteren namen de punten mee naar huis door een 0 - 2 overwinning in Opoeteren. 

** Deze namiddag was het voor 1ste ploeg nummer 1 SSD tegen nummer 2 Opglabbeek waar de thuis ploeg het met gemak red en won met 3 - 0 cijfers. Doelpunten waren van 2x N.Peeters en T.Schrooten. 

**U15 SSD Opoeteren winnen op uit wedstrijd in Niel-As United met 1 - 2, ze zetten een achterstand om in verdiende overwinning goals van Jesse Eerens en Jarne Damiaans.

** U9 A SSD Opoeteren konden thuis met gemak winnen van de bezoekers Boorsem Sp. door 15 - 7 overwinning.

** De U8 van SSD Opoeteren kregen 3 punten 0 - 5 zonder te moeten spelen helaas door een forfait van de thuis ploeg N.Gruitrode.

** U17 SSD bleven thuis voor hun namiddag partij om 15u en kregen bezoek van H.Wijshagen,  maar de 3 punten bleven voor Opoeteren dat met 1 - 0 de overwinning pakten.

** Tweede ploeg SSD Opoeteren wint makkelijk thuis na kaartenfestival bij bezoekers Uikhoven. 7-1 doelpunten SSD :Robin Gorissen, Stef Daniels, Bram Bolle, Thomas Deters 2x en Tibo Koolen 2x.

** U12 SSD Opoeteren heeft gewonnen met 6-2 tegen E.Louwel was de beste ploeg wat heeft gewonnen dik verdiend met heel mooie voetbal zijn allemaal TOPPERS.

** SSD U10 speelde vandaag thuis tegen Leut, een spannende wedstrijd die pas in het laatste kwartier werd beslist. SSD had vandaag de betere kansen maar verloor met 3-4 op eigen veld van Leut.

** Vrijdagavond wedstrijd voor de U21 SSD Opoeteren uit naar Bilzen Jeugd waar zij geen problemen hadden, de bezoekers wonnen de partij met 1 - 8. SSD Opoeteren blijft zo mooie aan de leiding van de rangschikking.

Zaterdag 18-02-2023 om 14:30u is er thuis nog een wedstrijd tegen Zutendaal VV voor onze U21 SSD.

** Laatste wedstrijd van het weekend  is er voor de 1ste ploeg SSD Opoeteren uit naar Sta Genk  waar de bezoekers 0 - 5 overwinning  opstrijken en 3 punten bij schrijven op de teller. 

**Opitter - SSD 4-0 U17 kwammen gehavend aan de start met 7 spelers niet beschikbaar... SSD speelde goed mee maar Opitter maakte de kansen af .

** SSD U10 verliest vandaag met 8-1 op het kunstgras van As-Niel.

** U21 SSD Opoeteren houden voor de punten thuis door een 5 - 0 ff winst van AA Rekem.

** Onze U15 kregen in de namiddag bezoek van Kab.Opglabbeek en de boys van SSD hielden de punten thuis door een 3 - 1 winst. 2x Roland en 1x Kobe door een sterk SSD.

** U9A van Opoeteren scoren goed op verplaatsing tegen K.St.Elen, het was er 3 -15 na het afsluiten van de partij voor SSD. 

** Op verplaatsing  voor de U9B SSD Opoeteren naar Umitspor MM waar veel doelpunten waren en nipt verloren met 11-10.

** Gelijk spel voor SSD Opoeteren U8 op het veld van Slw Maaseik, aan het einde van de wedstrijd was het 10 -10. 

** Onze U12 van Opoeteren spelen thuis een goede en mooie partij en konden de 3 punten 8 - 6 thuis houden tegen  Ls Leut.

** 2de ploeg SSD Opoeteren gaan op vrijdagavond wedstrijd met 4 - 0 onderuit tegen een sterke thuis ploeg Genk VV.

** Goede start van 2023 met een 9 op 9 voor de 1ste ploeg SSD Opoeteren die thuis wedstrijd hadden deze middag tegen Stokkem VV en met een 3 - 0 overwinning en punten thuis bleven. Doelpunten SSD : 1-0 T.Schrooten 71', 2-0 L.Gielen 82', 3-0 M.Broux 88'.

** Vanmorgen 10u was het voor onze U15 SSD Opoeteren die op verplaatsing moesten gaan naar Turkse Rangers. De Bezoekers van Opoeteren hebben vandaag goed gespeeld alleen jammer dat veld onbespeelbaar was en zo geen overwinning konden bereiken en verloren met 5 - 1.

** 2de ploeg gingen op avontuur naar AA Rekem voor hun namiddag wedstrijd waar SSD Opoeteren op het gemak met 1 - 4 overwinning de 3 punten mee namen naar huis. Doelpunten SSD: Jeroen Das, 2x Hamza Aglaoui  en Robin Gorissen.

**  Nadat er 2 wedstrijd van 2023 waren uitgesteld voor onze U17 SSD Opoeteren kregen deze de eerste wedstrijd thuis tegen de bezoekers van Fc Maasland No. waarin de thuis ploeg een nipt verlies 1 - 2 moeten ondergaan.

** SSD U10 kreeg vandaag Rekem op bezoek. De bezoekers hadden te weinig spelers waardoor er 7vs7 gespeeld werd. SSD nam vlot de maat van Rekem en won met 17-2.

** Vrijdagavond wedstrijd voor U21 SSD Opoeteren op het veld van Boorsem Sp. waar de bezoekers SSD Opoeteren met het kleinste verschil 2-1 verloren.

** De uitgestelde wedstrijd van Zondag 21/Jan/23 afgelopen weekend 1ste ploeg uit naar Uikhoven is verplaatst naar Woensdag 5/April/23 dit om 18.30u.

Voor jeugd ploegen zijn er nog geen datums bekend, van zodra deze bekend zijn staan ze op onze website bij de kalenders.

** Tweede overwinning voor 1ste ploeg SSD Opoeteren in 2023 dit met een 2 - 1  overwinning en ook als einduitslag bleef. Het was nog net voor de pauze met B.Hermans 43' die de 1 - 0 op het bord zetten en konden zo de kleedkamer opzoeken . Minuut 55' kwam de tegen goal maar in min. 77' was het opnieuw raak voor SSD door N.Peeters  die de 2 - 1 optekende en zo de eind stand vast stond.

** Voormiddag wedstrijd voor de U15 van SSD dat de verplaatsing moeten maken naar Nevok Gruitrode, en dat er een zware 12 - 1 rond de oren kregen van een zeer goede thuis ploeg.

** U9 A van Opoeteren moesten het op eigen terrein op nemen tegen LS Leut waarin de thuis ploeg de betere waren en wonnen met 9 - 3. 

** U9 B Opoeteren kregen thuis bezoek van St.Elen en kregen de bezoekers wat de regen trotseerde 31 doelpunten te zien, helaas in het voordeel van de bezoekende ploeg Elen . SSD Opoeteren verloor met 11 - 20.

** U21 Opoeteren gingen op Zaterdag middag op verplaatsing winnen met het kleinste verschil 3 - 4  van Patro Eisden Maasmechelen.

** U8 SSD Opoeteren konden een monster scoren op tekenen door met dubbele cijfers 20 - 6 thuis te gaan winnen van de buren Waterloos-Voorshoven.

** U17 van SSD Opoeteren zagen hun wedstrijd in het water vallen en werd  uitgesteld.

** U12 SSD Opoeteren heeft in Patro Eisden Maasmechelen met 7-1 verloren was een mooie wedstrijd. U12 SSD Opoeteren heeft in patro met 7-1 verloren op een doorweekte grasmat en was het alsnog een mooie westrijd van Opoeteren. 

**SSD Opoeteren U10 verliest zijn eerste wedstrijd in niveau 2 kansloos tegen Lanaken vv met 0-9.

** 1ste Weekend wedstrijd in 2023 voor 2de ploeg SSD Opoeteren begon al op Vrijdag avond met uit wedstrijd naar VV Stokkem waar de bezoekers geen enkel probleem bleken te hebben, dit door een eenvoudige 0 - 5 overwinning in deze avond wedstrijd.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren kregen in hun eerste wedstrijd van 2023 Sta .Genk op bezoek en kende geen al te veel problemen door dat de thuis ploeg Opoeteren ging winnen met 4 - 1 als eind resultaat. Doelpunten SSD : T. Schrooten 2x N.Peeters, R.Gorissen.

**SSD Opoeteren 1ste ploeg komen thuis op voorsprong in min.1 door T.Schrooten tegen Lanklaar VV en verprutsen het in min. 45 1 - 1. Nog 45 min. voor de boeg maar Opoeteren komt er niet voorbij en blijven steken op een gelijk spel.

** Volgend weekend 18-12-2022 is er nog 1 wedstrijd voor de winterstop uit naar Zutendaal VV deze wedstrijd begint al om 13.30u.

** 1ste wedstrijden zijn er terug in het weekend op 7-8 Januari 2023

** SSD U10 wint met glans zijn laatste wedstrijd van het jaar tegen de provinciale U10 van Schoonbeek-Beverst. SSD gaat met 1-7 winnen op hun kunstgrasveld en kent zo een fantastisch einde van 2022.

** SSD Opoeteren U21 trok vandaag de het weekend  op gang met een uit wedstrijd op Fc Maasland No waar de bezoekers de partij  wonnen  met 1 - 2.

** U17 SSD Opoeteren waren de overgebleven, wedstrijd van het weekend op zondag en trokken naar Umitspor Maasmechelen waar zij nipt gingen verliezen bij een 2 - 1 eindstand. 

** 1ste ploeg SSD Opoeteren kregen een avond wedstrijd op hun programma uit naar de Kabouters in Opglabbeek . Opoeteren had het moeilijk vanavond daar en konden er niet winnen als bezoekers zij verloren met 2 - 0 van Kab.Opglabbeek.

** U15 van SSD Opoeteren werkte hun zaterdag middag wedstrijd thuis af tegen de buren E.Louwel die ook nog eens de punten  meenemen naar huis door een 1- 4 overwinning 

** U12 heeft thuis tegen Stokkem vv gespeeld en de beste was SSD met de meeste kansen maar kwamen net tekort voor een overwinning en bleven steken 6-6.

** SSD U10 kon zijn laatste competitiewedstrijd vandaag niet winnen in en tegen As-Niel United. Beide ploegen maakten er een spektakelstuk van, SSD had voldoende kansen om een gelijkspel of overwinning te boeken maar een fantastische doelman van de thuisploeg zorgde ervoor dat SSD vandaag met 3-1 verliest. 

** Geen wedstrijd voor onze U21 SSD Opoeteren die met een 5 - 0 forfait cijfers winnen, dit door forfait van de bezoekers  AA Rekem.

** 2de ploeg SSD Opoeteren hebben onverwacht rustdag vandaag en spelen niet door forfait van de bezoekers Fc Maasland No, Opoeteren wint zo met 5 - 0 FF cijfers zonder te spelen.

** Wedstrijd voor U15 SSD Opoeteren was er thuis tegen Opitter FC en na 2-1 voor SSD, min.? werd de wedstrijd gestopt en niet uitgespeeld. 

** Volgend weekend  3/4 - 12 - 2022 zijn er voor de jeugd wedstrijden de laatste competitie matchen van 2022, enkel de U21 spelen nog op 9 dec. uit naar Fc Maasland No. om 20u.

                                Nieuwe kalender voor jeugd 2023 worden ingevuld zodra deze bekend zijn.

** Thuis match voor de 2de ploeg Opoeteren dit tegen Eendracht Mechelen A/D Maas en een 2 - 2 gelijk spel dit in een fel bevochten partij.

** Uitwedstrijd en een overwinning voor de U21 SSD Opoeteren tegen een goede tegenstander Patro Eisden Maasmechelen, de bezoekers wonnen met een verdiende 2 - 3.

** U17 SSD Opoeteren hebben thuis  gewonnen tegen Stokkem VV en kunnen zo 3 puntjes bij schijven, SSD won met 1 - 0. 

** Op verplaatsing naar SLW Maaseik voor de U12 SSD waar de bezoekers een goede partij op de mat brachten maar alsnog met 5 - 3 hadden verloren in Maaseik.

** SSD U10 speelde vandaag thuis tegen Waterloos-Voorshoven. Een sterke teamprestatie van Opoeteren zorgde ervoor dat de bezoekers op geen enkel moment de wedstrijd in handen kon nemen. Onze jongens en meisje winnen vandaag met 14-2 en zo hebben we vandaag de 100ste goal van dit seizoen gemaakt. Een zeer mooie prestatie van dit superteam💜🤍 Video U10 SSD 

** Zaterdag avond uitwedstrijd voor 1ste ploeg SSD Opoeteren die naar Stokkem VV trokken en daar de 3 punten mee graaien door een nipte 2-3 overwinning. Doelpunten SSD: 3x T.Schrooten en kroonde zich hier als man van de match.

** 2de ploeg Opoeteren maakte de verplaatsing naar zwal.Wiemismeer waar de bezoekers met ruime cijfers de overwinning mee konden nemen door een 0 -7. Doelpunten SSD: Dennis Bullen, Sohaib Skalli, Stef Daniels 2x , Thomas Deters 3x.

**Thuis voordeel noemen ze dat voor de U21 SSD Opoeteren zij konden thuis de punten houden tegen Fc Opitteren wonnen de partij met 4 - 1 cijfers.

** Uit wedstrijd voor de U17 SSD Opoeteren waar zij naar Waterloos-Voorshoven gingen en aldaar met zware 6 - 0 verloren.

**U15 SSD Opoeteren kregen thuis bezoek van Waterloos-Voorshoven, maar konden de wedstrijd niet naar hun hand zetten en verloren met 0-2 op eigen veld.

** SSD U10 trok vandaag richting Park Houthalen. De thuisploeg begon veel scherper aan de wedstrijd en dat resulteerde in een verdiende 1-0 voorsprong voor Park. Onze jongens en meisje herpakten zich want na een minder eerste kwartier volgde 45 minuten eenrichtingsvoetbal richting de doelman van Park, SSD wint vandaag verdiend in Houthalen met 1-7. Klein weetje: vandaag werd het 97ste doelpunt in de reguliere competitie gemaakt, volgende week krijgt de U10 de kans om de 100 te halen tegen de buren van Wavo!

** Geen spaander liet de 1ste ploeg SSD Opoeteren heel op verplaatsing in en tegen Umitspor Maasmechelen en wonnen  met ruime 1 - 9 cijfers. Doelpunten SSD: T.Schrooten, N.Peeters, 2x L.Gielen, J.Claes, en man in vorm was er met 4 doelpunten  Hamza Aglaoui man van de match.

** U12 SSD Opoeteren konden geen overwinning forceren in As-Niel United,  zij verloren zwaar met 6 - 1 is As-Niel. 

** 2de ploeg SSD Opoeteren hadden Sta.Genk  op bezoek en konden ook met een overwinning  3 - 2 deze partij afsluiten .Doelpunten SSD Stef Daniels, Branco, Mussen, Toby Koolen .

** U21 SSD gaven thuis partij met de bezoekers  St.Elen waar de thuis ploeg gemakkelijk konden winnen  met 4 - 1.

** Partij voor U17 SSD Opoeteren thuis tegen Fc Wiemismeer , zij konden de 3 punten thuis houden door een 4 - 1 overwinning .

** Voormiddag wedstrijd uit naar Kab.Opglabbeek voor onze U15 SSD Opoeteren maar konden daar niet gaan winnen, zij gingen  tegen een sterke thuis ploeg met 3 - 0 onderuit.

** SSD U10 kreeg vandaag Zwaluw Wiemismeer op bezoek. Beide ploegen maakten er een spannende wedstrijd van, zonder winnaar. Eindstand 4-4.

Opoeteren brengt onder toeziend oog van een aantal toppers de prijs voor beste keeper mee naar huis vandaag op het topsave kamp in Peer 💪

** U15 winnen de topper tegen Beek 2de in de stand, aan de rust was het al 5 - 0 en gingen met volle overtuiging en veel plezier door winnen van de bezoekers Bree-Beek dit met 7 - 3. 

** Namiddag wedstrijd voor onze U17 SSD Opoeteren naar E.Louwel en kende een moeilijke middag waar zij met 4 - 1 verloren van een betere thuis ploeg.

** 2de ploeg SSD Opoeteren kregen een uitwedstrijd op het programma deze namiddag naar Kab.Opglabbeek waar de bezoekers met 1 - 3 de overwinning en 3 punten konden meenemen naar huis. Doelpunten SSD Daniels Stef en 2x Gorissen Robin.

** SSD Opoeteren hun U21 hadden afspraak op het veld van N.Gruitrode voor hun namiddag wedstrijd en konden  daar de 3 punten mee nemen door een overwinning van 2 - 4. Er vielen 2 rode kaarten voor zowel thuis als bezoekende ploeg elk 1x.

** U12 SSD hebben gewonnen tegen E.Louwel met 5-1 en is zo de beste ploeg die heeft gewonnen in deze partij.

**SSD U10 trok vandaag naar de buren van Eendracht Louwel. SSD speelde vandaag zeker niet zijn beste wedstrijd maar was toch een paar maten te groot voor de thuisploeg. Onze jongens en meisje zetten vandaag hun goede vorm nog eens extra in de verf door met 2 - 17 te gaan winnen op het kunstgras van Louwel. Achteraf liet iedereen nog eens zien hoe goed de sfeer binnen de ploeg is.

Film kleedkamer na de wedstrijd

** SSD Opoeteren hun 1ste ploeg heeft Zondag 6/11/2022 thuis GEEN wedstrijd wegens forfait van de bezoekers Racing Boxberg (spelers tekort) en winnen zo de match met 5 - 0.

**Tornooi SSD U10 trok vandaag richting Esperanza Pelt voor een avondtornooi. SSD voetbalde ijzersterk en won alle 5 zijn wedstrijden met veel enthousiasme, goed voetbal en veel inzet.

Uitslagen:

-SSD 2 - 0 Paal Tervant 2

-SSD 3 - 1 Thes sport

-SSD 1 - 0 Achel vv

-SSD 7 - 0 Paal Tervant 1

-SSD 9 - 0 Verbroedering Balen.

 

** U17 SSD spelen op verplaatsing naar N.Gruitrode en gaan strijdend onderuit met 3 - 0

** Opoeteren 1ste ploeg gaan voor een Zaterdagavond partij uit naar St.Elen waar de bezoekers het geluk niet konden waar maken, zij verloren met 3 - 1. Goal SSD was van Levi Gielen. 

** Thuis wedstrijd voor U21 Opoeteren en krijgen de bezoekers van SLW Maaseik over de vloer en houden deze partij netjes in evenwicht door een 1-1 gelijk spel.

** 2de ploeg Opoeteren kreeg thuis LS Leut als tegenstander voor deze namiddag en waar het voordeel voor Opoeteren was en met 6 - 3 de partij wonnen. Doelpunten Robin Gorissen, 2x,Michel Creemers,Thomas Deters,Branco Mussen, So Skaily.

** U15 SSD Opoeteren kregen N.Gruitrode op bezoek en moesten de wedstrijd met zware 1 - 11 cijfers afsluiten .

** De beste ploeg tussen de U12 van SSD en Waterloos-Voorshoven partij was voor Opoeteren, zij gingen daar met 3- 4 winnen en waren de betere ploeg. 

**SSD U10 speelde vandaag in Genk tegen de Turkse Rangers. Onze jongens en meisje lieten vlotte combinaties zien, dit leverde een 3-9 overwinning op.

** Uit wedstrijd voor U15 van SSD Opoeteren , zij moesten de verplaatsing naar Fc Maasland No maken en konden de punten meenemen naar SSD dit door een 2 - 4 overwinning na een sterke collectieve prestatie.

** U12 SSD Opoeteren gaan thuis met 1 - 4 onderuit tegen Umitspor Maasmechelen . SSD  had kansen maar scoren lukte niet opdegepaste tijden.

**SSD Opoeteren U10 verliest voor het eerst dit seizoen, Genk VV kreeg het voor mekaar om het ongeslagen SSD te kloppen met 2-3. Na 7 winstmatchen op rij komt er een einde aan de mooie reeks die onze U10 had neergezet, SSD verdiende vandaag misschien wel een gelijkspel maar het was Genk dat de felbevochten overwinning over de streep kon trekken. 

** Rustdag voor 1ste ploeg SSD Opoeteren, dit door forfait van de bezoekers Bregel sp.

** Vrijdagavond partij 2de ploeg SSD Opoeteren op het kunstgras  van As-Niel United  waar de bezoekers  het doel goed vonden en met 1 - 3 de wedstrijd wonnen. Doelpunten: 2x Creemers Michel  en Daniels Stef 1x.

** Beker match op woensdagavond was niet gezind voor SSD Opoeteren, zei speelde 2-2 gelijk maar verloren met strafschoppen 4-2 van Genk VV. 

** 1ste ploeg SSD  komt niet verder dan 1 - 1 gelijk spel tegen de nummer 1 uit het klassement  Fc Winterslag en kunnen  zo 1 punt meenemen naar Opoeteren. Doelpunt SSD  was er van Schrooten Tim.

Woensdag avond 19/10/2022 speelt de 1ste ploeg uit voor de beker tegen Genk VV om 20u ,  LET OP dit op het veld van As-Niel United.

** U15 SSD Opoeteren gaan op verplaatsing naar de buren E.Louwel waar de bezoekers ssd een zware voormiddag hadden en verloren met 9 - 2.

** 2de ploeg SSD  hadden duidelijk het thuis voordeel in deze partij en wonnen met zware 7 - 0 cijfers van de bezoekers uit Maasmechelen Umitspor.

** U12 Opoeteren maakte de verplaatsing naar Stokkem - Dilsen waar de bezoekers de meeste kansen konden boven halen maar alsnog nipt verloren met 3 - 2 .

** SSD U10 speelde vandaag de topper thuis tegen As-Niel. De supporters zagen een zeer gretig SSD, iedereen speelde met 200% inzet om zo de zevende overwinning op rij te kunnen boeken. Na 60 minuten stond er een eindstand van 8-3 op het bord. SSD U10 wint voor de zevende week op rij in de competitie. Video staat op Facebook ssd opoeteren hier onder de link.

** U21 SSD Opoeteren kregen een Vrijdag avond aanduiding voor een uit wedstrijd naar AA Rekem en kwamen daar niet verder dan een 2 - 2 gelijk spel.

 

** U12 SSD Opoeteren speelde op zaterdag thuis tegen Slw Maaseik. Het was niet de goede dag voor de thuis ploeg ssd, zij verloren met 0 - 8 van Slw.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gaat thuis vlot winnen  door een 6 - 1 tegen Uikhoven VC. Doelpunten SSD,  Aglaoui H., Peeters N. 2x , Herman B., Schrooten T., Gielen L. 

** U17 speelde voormiddag uitwedstrijd naar Dilsen-Stokkem VV voor hun zondags match en konden deze met 3 - 4 winnend afsluiten.

 

Nieuwe led verlichting op training veld van voetbalclub SSD Opoeteren.

** 2de ploeg op verplaatsing naar Uikhoven Vc voor de namiddag wedstrijd waarin het spannend bleef tot het slot, dit met een nipte 3 - 4 overwinning van SSD Opoeteren. 

** U21van Opoeteren kregen thuis patro Eisden Maasmechelen op bezoek waar SSD wat stappen  te kort kwam en verloren met 1 - 4.

** U15 speelde uit wedstrijd in en tegen Opitter FC waar de bezoekers SSD Opoeteren verliezen met 8 - 2.

** SSD U10 speelde vandaag de derby in en tegen Wavo. SSD won overtuigend met 4-9 en pakt zo zijn 6de overwinning op rij. Volgende week volgt de topper tegen As-Niel, ook zij wonnen al 6 keer op rij, een echte topper dus.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren supporters reden met een bierfiets naar de fusie partij in Waterloos Voorshoven voor een overwinning te bemachtigen in een altijd speciale wedstrijd. SSD Opoeteren moest tevreden zijn met een 3 - 3 als eindresultaat. Doelpunten: Schrooten T., Peeters N. Claes J.

** U15 boys van SSD Opoeteren kennen een moeilijke start van het nieuwe seizoen tot vandaag, ze gingen op uit wedstrijd naar de buren Waterloos - Voorshoven en namen de 1ste 3 punten mee door een 2 - 6 overwinning aldaar. Proficiat boys, op naar de volgende overwinning wedstrijd Opitter Fc.

 ** 2de ploeg SSD Opoeteren hadden thuis Genk VV op bezoek maar SSD kon de wedstrijd niet winnen, zei verloren met 0 - 3.

**U17 SSD spelen thuis tegen de buren  Waterloos Voorshoven maar konden niet profiteren van het thuis voordeel  en verloren  met 2 - 4

** U21 van Opoeteren gingen op uit wedstrijd naar Opitter Fc voor hun namiddag wedstrijd en konden met gemak een overwinning meenemen naar Opoeteren, het werd 3 - 9 voor de SSD boys.

** U12 SSD Opoeteren maakte de verplaatsing  naar St.Elen en in de gietende regen verloren  de bezoekers met 10 - 2 in een alsnog goede wedstrijd.

** SSD U10 kreeg vandaag bezoek van Park Houthalen. 45 minuten lang was het een evenwichtige wedstrijd, SSD hield de 0 op het bord en kon maar slechts één keer scoren. In het laatste kwartier konden onze jongens en meisje afstand nemen van de bezoekers, SSD wint vandaag verdiend met 4 - 1 van Park Houthalen.

** Opoeteren hun 1ste ploeg had geen problemen deze namiddag in en tegen Lindeboys Leut, dat na 50 minuten de klus had geklaard door een 0 - 4 overwinning. Doelpunten: Aglaoui H. 0 - 1, Peeters N. 0 - 2, Schrooten T. 0 - 3 , Herman B. 0 - 4.

** 2de ploeg SSD hadden AA Rekem thuis op bezoek en konden met gemak winnen, dit met 9 - 1

** U21 Opoeteren moesten op verplaatsing  naar St.Elen en kregen een 5 - 0 verlies te verwerken. 

** U15 SSD Opoeteren kregen thuis de Kab. Opglabbeek op bezoek en verloren  met 0 - 2.U15 SSD Opoeteren kregen thuis de Kab. Opglabbeek op bezoek en verloren met 0 - 2.Toch een verdienstelijke wedstrijd van SSD met bij 0-0 penalty misser en 3 open kansen,dan volgende week maar,iedere week stap vooruit ...

** U12 SSD Opoeteren heeft een nieuwe overwinning beet door een 6 - 2 winst thuis tegen As-Niel United.

** SSD U10 trok vandaag richting Zutendaal, Zwaluw Wiemismeer was de tegenstander. Onze jongens en meisje begonnen enorm gretig aan de wedstrijd en kwamen al snel 0-5 op voorsprong. SSD controleerde daarna de wedstrijd en zorgde voor doelpuntenkermis, eindstand 2-14.

** Op vrijdag avond speelde de U17 SSD Opoeteren al hun weekend wedstrijd uit in Fc Wiemismeer  Zutendaal en wonnen daar met 4 - 6.

** 1ste ploeg pakt opnieuw 3 punten, deze keer in het slot van de wedstrijd en winnen thuis met 3 - 2 van AA Rekem. De beslissing viel pas in de 90' min door Jonas Claes die de 3 - 2  op het bord zet. Andere doelpunten waren er van Nick Peeters 45' min. en Tim  Schrooten 54' min. 

** U15 Opoeteren kregen geen voet aan de grond in Bree-Beek en verloren met 4 - 0. Nog voor de pauze was er een rode kaar voor SSD die nog 45' met 10 verder moesten spelen.

** De 2de ploeg SSD Opoeteren trokken er op uit naar Grimbie 69 voor hun namiddag wedstrijd die ook met de overwinning 2 - 3 op zak naar huis keerden.

** U21 SSD Opoeteren gaan thuis winnen van de buren uit Gruitrode,  en voor de thuis ploeg was het feest zij wonnen met 7 - 1 als eindresultaat

** U17 van SSD Opoeteren nemen het thuis op tegen de buren uit E.Louwel waar het een gezellige partij was om naar  te kijken maar een nipte overwinning is voor de bezoekers Louwel, zij winnen met 1 - 2

** SSD U10 speelde vandaag thuis tegen Louwel. Het tempo lag in het begin van de wedstrijd vrij laag, naarmate de match vorderde trok SSD het tempo op. SSD trok de wedstrijd volledig naar zich toe en wint voor de derde week overtuigend, eindstand 10 - 0.

** U12 SSD Opoeteren konden in een gelijk opgaande en een boeiende partij net niet de overwinning meenemen naar huis op het veld van E.Louwel, het werd 6 - 5 voor de thuis ploeg.

 

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gaan op verplaatsing naar Boorsem Sport en maakt er een doelpunten kermis van, dit door te gaan winnen  met ruime 0 - 7 cijfers.1ste ploeg SSD Opoeteren gaan op verplaatsing naar Boorsem Sport en maakt er een doelpunten kermis van, dit door te gaan winnen met ruime 0 - 7 cijfers. Doelpunten: Hermans B. 1x, Hilven Sam 1x, Dreesen T. 1x en man van de wedstrijd Schrooten T. met 4 doelpunten. 

 

**U15 SSD Opoeteren gingen op verplaatsing  naar N.Gruitrode en hadden een zeer moeilijke voormiddag,  Opoeteren was een maatje te kleinen verloor met 19 -1.

** U17 SSD Opoeteren speelde hun wedstrijd thuis tegen N.Gruitrode  en konden geen vuist maken tegen een beter Gruitrode , zij wonnen  met 0 - 3

** 2de ploeg kregen Dilsen-Stokkem VV  op bezoek voor hun zaterdag middag wedstrijd waar de thuis ploeg de bovenhand hadden en de partij met 2 0 winnen.

** U12 SSD Opoeteren gaan kopje onder tegen de bezoekers Waterloos-Voorshoven met 3 - 5.

** SSD U10 kreeg vandaag Turkse Rangers op bezoek. Onze jongens begonnen scherp aan de wedstrijd en gaven de bezoekers niet de kans om in de wedstrijd te komen. SSD domineerde en won overtuigend met 7-2.

** U21 SSD Opoeteren trapte het weekend in gang op Vrijdag avond op het veld van Slw Maaseik waar de bezoekers ssd niet konden winnen en met een zware 5 - 0 verloren. 

 

** Eerste wedstrijd nieuw seizoen is gespeeld voor 1ste ploeg SSD Opoeteren en thuis gewonnen met 1- 0 van de bezoekers Zutendaal VV. Doelpunt , Peeters Nick 1 - 0

** 04/9/2022 Ploegen voorstelling jeugd /U21 reserve/1ste ploeg S.S.D Opoeteren 13:30u

U6, U7, U8, U9A, U9B, U10, U12, U15, U17, U21, Reserve, 1ste ploeg
⚽1 ste ploeg S.D.D Opoeteren - K. Zutendaal VV 15u ⚽ 

 

** U15 SSD Opoeteren verliezen thuis van Fc Maasland NO met zware 1 - 6 cijfers bij de start van het nieuwe seizoen 2022-2023.

** U21 SSD Opoeteren winnen thuis met 4 - 2 van de bezoekers Fc Maasland No.

** 2de ploeg gaan op verplaatsing winnen met 1 - 4 van Fc Maasland NO .

 

** SSD u10 trok voor zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen richting Genk VV. Onze jongens voetbalde vlot op het kunstgras en dat leidde tot prachtige combinaties. Genk probeerde mee te voetballen maar kon enkel dreigen via stilstaande fases, daaruit vielen 3 doelpunten. SSD kwam de hele wedstrijd nooit echt in de problemen en won verdiend met 3-6 op bezoek bij Genk VV.

 

** 1ste ploeg SSD Opoeteren pakt thuis de 4de overwinning  in de beker maasland dit met een 5 - 2 winst tegen H.Wijshagen. Doelpunten SSD Opoeteren: 2x Hermans Bjarne, 2x Hilven Sam en 1x Peeters Nick.

** U21 SSD Opoeteren hebben  deze namiddag  een vriendschappelijke partij gespeeld thuis tegen Park Houthalen en konden de wedstrijd met 3 - 2 winnen. 

** Vanavond laatste beker wedstrijd voor de start van de competitie 2022-2023 voor 1ste ploeg SSD Opoeteren thuis tegen H.Wijshagen om 18.30u .
** 2de ploeg SSD Opoeteren spelen NIET vriendschappelijk tegen H.Wijshagen.
** U21 SSD Opoeteren spelen thuis om 15u tegen Park Houthalen vriendschappelijk.

** 1ste ploeg ssd Opoeteren werkte vriendschappelijke partij af in Sporting Ellikom waar de bezoekers vlotjes konden winnen met 1 - 6.

** SSD u10 speelde vandaag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Wavo. SSD kende een moeilijke avond en had het knap lastig, pas in het laatste kwart kon SSD de match naar zich toe trekken. Onze jongens winnen opnieuw van Wavo, eindstand 8-6!

** Beker match 1ste ploeg SSD Opoeteren dat tot aan het half uur nog een beetje voetbal zagen voor het eerste doelpunt viel voetbalde de jonge thuisploeg nog mee . Daarna gingen de koppen van Bree-Beek naar beneden en kwam  SSD Opoeteren op dreef, dat Bree-Beek een zware afstraffing moest verwerken . Einduitslag 0-11 Bree Beek B - SSD Opoeteren. doelpunten: 27' 0-1 Peeters N., 28' 0-2 en 33' 0-3 Aglaoui H., 34' 0-4 Creemers M., 47' 0-5  50' 0-6  60' 0-7 Smits F. , 65' 0-8 Hilven Sam, 75' 0-9 Smits F., 76' 0-10 Hilven Robbe, 79' 0-11 Gielen L.

** Vanavond is er beker wedstrijd voor 1ste ploeg SSD Opoeteren uit naar Bree - Beek om 18.30u .

** Eerste ploeg speelt avondwedstrijd in Linne (NL).
Deze avondwedstrijd kende een moeilijke start, Opoeteren ging de rust in bij 2-0. In de tweede helft werden de kegels rechtgezet. Eindstand 2-4 Doelpunten Michel Creemers 2x Stef Daniels 2x

** SSD U10 speelde vandaag zijn eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen op tornooi in Meeuwen. Een mix van gewestelijke en provinciale spelers van Louwel, was de eerste tegenstander. Na 20 sterke minuten was de eindstand 1-1. De tweede tegenstander van de voormiddag was Meeuwen, SSD speelde de thuisploeg helemaal weg en won met 7-0. De laatste wedstrijd was tegen Opitter, de tegenstander bracht een mix u11-u12 op de mat. Opitter won uiteindelijk de laatste match met 3-0. Onze jongens en meisje mogen terugkijken op een zeer geslaagd tornooi.

** U21 gaan winnen Zutendaal -SSD 2-6     Goals :Stef 0-1Lennert 0-2Aron 0-31-3Siebe 1-4Aron 1-5 Stef 1-6 2-6

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gingen woensdag avond bij Bokrijk Sp. een vriendschappelijke wedstrijd afwerken en konden maar met een nipte 6 - 7  overwinning terug naar huis toe.

** 2de ploeg ging woensdag avond op uit wedstrijd naar Bokrijk Sp. waar SSD Opoeteren vlotjes en met veel overtuiging ging winnen met 1 - 8. Doelpunten SSD : 3x Gorissen Robin,  2x Creemeers Michel,  Bullen Dennis, Daniels Stef en Gaetano Elia elk 1x.

** Vanavond spelen de 1ste & 2 de ploegen uit in en naar Bokrijk Sp. 2de ploeg om 19:30u en 1ste ploeg 20:00u. 

** Eerste ploeg SSD Opoeteren op bezoek in Molenbeersel voor de bekerwedstrijd Maas en Kempen.
Opoeteren was heer en meester in deze wedstrijd maar moet wachten tot slotminuut om overwinning vast te leggen na karrenvracht missers !Doelpunten
15 min Stef Daniels
90 min Tibo Dreesen

** 2de ploeg SSD speelde om 16u vriendschappelijk in en tegen Neeroeteren FC waar de thuis ploeg gemakkelijk de partij kon winnen met 6 - 1 van SSD Opoeteren.

** Vriendschappelijke wedtrijden, Eerste ploeg SSD Opoeteren maatje te klein in oefenduel in Dilsen- Stokkem VV! Uitslag 4-0
Tweede ploeg heeft geen problemen met Dilsen- Stokkem en wint verdiend met 1-3. Doelpunten SSD  2x Branco Mussen en Toby Koolen

** Eerste beker wedstrijd is afgewerkt en gewonnen door SSD Opoeteren dat vlot won op het veld van Dilsen-Stokkem VV met 0-7. Doelpunten: 24" 0-1 Geusens B. 26" 0-2 en 30"0-3 Schrooten T. 38" 0-4 Bollen B. 48" 0-5 Schrooten T. 67" 0-6 Gorissen R. 75" 0-7 Hermans B.

** Zaterdag avond 30/07/2022 18.30 u eerste beker wedstrijd voor 1ste ploeg SSD Opoeteren uit naar Dilsen-Stokkem VV

 

***Alle kalenders van 1ste ploeg t.e.m U6 SSD Opoeteren voor het nieuw seizoen 2022-2023 zijn klaar en zijn ingevuld op onze website kalenders ploegen 2022-2023. (Onder voorhoud van aanpassingen)

Update : Reeks indeling SSD Opoeteren met 16 ploegen 4de prov.D seizoen 2022-2023

** Boorsem B, Bregel B, Rc Boxberg B, Dilsen-Stokkem B, K.St. Elen B, Lanklaar, Leut, Opglabbeek B, SSD Opoeteren, Rekem, STA Genk, Uikhoven, Umitspor Maasmechelen B, Waterloos - Voorshoven, Winterslag, Zutendaal A.