** De uitgestelde wedstrijd van Zondag 21/Jan/23 afgelopen weekend 1ste ploeg uit naar Uikhoven is verplaatst naar Woensdag 5/April/23 dit om 18.30u.

Voor jeugd ploegen zijn er nog geen datums bekend, van zodra deze bekend zijn staan ze op onze website bij de kalenders.

** Tweede overwinning voor 1ste ploeg SSD Opoeteren in 2023 dit met een 2 - 1  overwinning en ook als einduitslag bleef. Het was nog net voor de pauze met B.Hermans 43' die de 1 - 0 op het bord zetten en konden zo de kleedkamer opzoeken . Minuut 55' kwam de tegen goal maar in min. 77' was het opnieuw raak voor SSD door N.Peeters  die de 2 - 1 optekende en zo de eind stand vast stond.

** Voormiddag wedstrijd voor de U15 van SSD dat de verplaatsing moeten maken naar Nevok Gruitrode, en dat er een zware 12 - 1 rond de oren kregen van een zeer goede thuis ploeg.

** U9 A van Opoeteren moesten het op eigen terrein op nemen tegen LS Leut waarin de thuis ploeg de betere waren en wonnen met 9 - 3. 

** U9 B Opoeteren kregen thuis bezoek van St.Elen en kregen de bezoekers wat de regen trotseerde 31 doelpunten te zien, helaas in het voordeel van de bezoekende ploeg Elen . SSD Opoeteren verloor met 11 - 20.

** U21 Opoeteren gingen op Zaterdag middag op verplaatsing winnen met het kleinste verschil 3 - 4  van Patro Eisden Maasmechelen.

** U8 SSD Opoeteren konden een monster scoren op tekenen door met dubbele cijfers 20 - 6 thuis te gaan winnen van de buren Waterloos-Voorshoven.

** U17 van SSD Opoeteren zagen hun wedstrijd in het water vallen en werd  uitgesteld.

** U12 SSD Opoeteren heeft in Patro Eisden Maasmechelen met 7-1 verloren was een mooie wedstrijd. U12 SSD Opoeteren heeft in patro met 7-1 verloren op een doorweekte grasmat en was het alsnog een mooie westrijd van Opoeteren. 

**SSD Opoeteren U10 verliest zijn eerste wedstrijd in niveau 2 kansloos tegen Lanaken vv met 0-9.

** 1ste Weekend wedstrijd in 2023 voor 2de ploeg SSD Opoeteren begon al op Vrijdag avond met uit wedstrijd naar VV Stokkem waar de bezoekers geen enkel probleem bleken te hebben, dit door een eenvoudige 0 - 5 overwinning in deze avond wedstrijd.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren kregen in hun eerste wedstrijd van 2023 Sta .Genk op bezoek en kende geen al te veel problemen door dat de thuis ploeg Opoeteren ging winnen met 4 - 1 als eind resultaat. Doelpunten SSD : T. Schrooten 2x N.Peeters, R.Gorissen.

 

 

 

**SSD Opoeteren 1ste ploeg komen thuis op voorsprong in min.1 door T.Schrooten tegen Lanklaar VV en verprutsen het in min. 45 1 - 1. Nog 45 min. voor de boeg maar Opoeteren komt er niet voorbij en blijven steken op een gelijk spel.

** Volgend weekend 18-12-2022 is er nog 1 wedstrijd voor de winterstop uit naar Zutendaal VV deze wedstrijd begint al om 13.30u.

** 1ste wedstrijden zijn er terug in het weekend op 7-8 Januari 2023

** SSD U10 wint met glans zijn laatste wedstrijd van het jaar tegen de provinciale U10 van Schoonbeek-Beverst. SSD gaat met 1-7 winnen op hun kunstgrasveld en kent zo een fantastisch einde van 2022.

** SSD Opoeteren U21 trok vandaag de het weekend  op gang met een uit wedstrijd op Fc Maasland No waar de bezoekers de partij  wonnen  met 1 - 2.

** U17 SSD Opoeteren waren de overgebleven, wedstrijd van het weekend op zondag en trokken naar Umitspor Maasmechelen waar zij nipt gingen verliezen bij een 2 - 1 eindstand. 

** 1ste ploeg SSD Opoeteren kregen een avond wedstrijd op hun programma uit naar de Kabouters in Opglabbeek . Opoeteren had het moeilijk vanavond daar en konden er niet winnen als bezoekers zij verloren met 2 - 0 van Kab.Opglabbeek.

** U15 van SSD Opoeteren werkte hun zaterdag middag wedstrijd thuis af tegen de buren E.Louwel die ook nog eens de punten  meenemen naar huis door een 1- 4 overwinning 

** U12 heeft thuis tegen Stokkem vv gespeeld en de beste was SSD met de meeste kansen maar kwamen net tekort voor een overwinning en bleven steken 6-6.

** SSD U10 kon zijn laatste competitiewedstrijd vandaag niet winnen in en tegen As-Niel United. Beide ploegen maakten er een spektakelstuk van, SSD had voldoende kansen om een gelijkspel of overwinning te boeken maar een fantastische doelman van de thuisploeg zorgde ervoor dat SSD vandaag met 3-1 verliest. 

** Geen wedstrijd voor onze U21 SSD Opoeteren die met een 5 - 0 forfait cijfers winnen, dit door forfait van de bezoekers  AA Rekem.

** 2de ploeg SSD Opoeteren hebben onverwacht rustdag vandaag en spelen niet door forfait van de bezoekers Fc Maasland No, Opoeteren wint zo met 5 - 0 FF cijfers zonder te spelen.

** Wedstrijd voor U15 SSD Opoeteren was er thuis tegen Opitter FC en na 2-1 voor SSD, min.? werd de wedstrijd gestopt en niet uitgespeeld. 

** Volgend weekend  3/4 - 12 - 2022 zijn er voor de jeugd wedstrijden de laatste competitie matchen van 2022, enkel de U21 spelen nog op 9 dec. uit naar Fc Maasland No. om 20u.

                                Nieuwe kalender voor jeugd 2023 worden ingevuld zodra deze bekend zijn.

** Thuis match voor de 2de ploeg Opoeteren dit tegen Eendracht Mechelen A/D Maas en een 2 - 2 gelijk spel dit in een fel bevochten partij.

** Uitwedstrijd en een overwinning voor de U21 SSD Opoeteren tegen een goede tegenstander Patro Eisden Maasmechelen, de bezoekers wonnen met een verdiende 2 - 3.

** U17 SSD Opoeteren hebben thuis  gewonnen tegen Stokkem VV en kunnen zo 3 puntjes bij schijven, SSD won met 1 - 0. 

** Op verplaatsing naar SLW Maaseik voor de U12 SSD waar de bezoekers een goede partij op de mat brachten maar alsnog met 5 - 3 hadden verloren in Maaseik.

** SSD U10 speelde vandaag thuis tegen Waterloos-Voorshoven. Een sterke teamprestatie van Opoeteren zorgde ervoor dat de bezoekers op geen enkel moment de wedstrijd in handen kon nemen. Onze jongens en meisje winnen vandaag met 14-2 en zo hebben we vandaag de 100ste goal van dit seizoen gemaakt. Een zeer mooie prestatie van dit superteam💜🤍 Video U10 SSD 

** Zaterdag avond uitwedstrijd voor 1ste ploeg SSD Opoeteren die naar Stokkem VV trokken en daar de 3 punten mee graaien door een nipte 2-3 overwinning. Doelpunten SSD: 3x T.Schrooten en kroonde zich hier als man van de match.

** 2de ploeg Opoeteren maakte de verplaatsing naar zwal.Wiemismeer waar de bezoekers met ruime cijfers de overwinning mee konden nemen door een 0 -7. Doelpunten SSD: Dennis Bullen, Sohaib Skalli, Stef Daniels 2x , Thomas Deters 3x.

**Thuis voordeel noemen ze dat voor de U21 SSD Opoeteren zij konden thuis de punten houden tegen Fc Opitteren wonnen de partij met 4 - 1 cijfers.

** Uit wedstrijd voor de U17 SSD Opoeteren waar zij naar Waterloos-Voorshoven gingen en aldaar met zware 6 - 0 verloren.

**U15 SSD Opoeteren kregen thuis bezoek van Waterloos-Voorshoven, maar konden de wedstrijd niet naar hun hand zetten en verloren met 0-2 op eigen veld.

** SSD U10 trok vandaag richting Park Houthalen. De thuisploeg begon veel scherper aan de wedstrijd en dat resulteerde in een verdiende 1-0 voorsprong voor Park. Onze jongens en meisje herpakten zich want na een minder eerste kwartier volgde 45 minuten eenrichtingsvoetbal richting de doelman van Park, SSD wint vandaag verdiend in Houthalen met 1-7. Klein weetje: vandaag werd het 97ste doelpunt in de reguliere competitie gemaakt, volgende week krijgt de U10 de kans om de 100 te halen tegen de buren van Wavo!

** Geen spaander liet de 1ste ploeg SSD Opoeteren heel op verplaatsing in en tegen Umitspor Maasmechelen en wonnen  met ruime 1 - 9 cijfers. Doelpunten SSD: T.Schrooten, N.Peeters, 2x L.Gielen, J.Claes, en man in vorm was er met 4 doelpunten  Hamza Aglaoui man van de match.

** U12 SSD Opoeteren konden geen overwinning forceren in As-Niel United,  zij verloren zwaar met 6 - 1 is As-Niel. 

** 2de ploeg SSD Opoeteren hadden Sta.Genk  op bezoek en konden ook met een overwinning  3 - 2 deze partij afsluiten .Doelpunten SSD Stef Daniels, Branco, Mussen, Toby Koolen .

** U21 SSD gaven thuis partij met de bezoekers  St.Elen waar de thuis ploeg gemakkelijk konden winnen  met 4 - 1.

** Partij voor U17 SSD Opoeteren thuis tegen Fc Wiemismeer , zij konden de 3 punten thuis houden door een 4 - 1 overwinning .

** Voormiddag wedstrijd uit naar Kab.Opglabbeek voor onze U15 SSD Opoeteren maar konden daar niet gaan winnen, zij gingen  tegen een sterke thuis ploeg met 3 - 0 onderuit.

** SSD U10 kreeg vandaag Zwaluw Wiemismeer op bezoek. Beide ploegen maakten er een spannende wedstrijd van, zonder winnaar. Eindstand 4-4.

Opoeteren brengt onder toeziend oog van een aantal toppers de prijs voor beste keeper mee naar huis vandaag op het topsave kamp in Peer 💪

** U15 winnen de topper tegen Beek 2de in de stand, aan de rust was het al 5 - 0 en gingen met volle overtuiging en veel plezier door winnen van de bezoekers Bree-Beek dit met 7 - 3. 

** Namiddag wedstrijd voor onze U17 SSD Opoeteren naar E.Louwel en kende een moeilijke middag waar zij met 4 - 1 verloren van een betere thuis ploeg.

** 2de ploeg SSD Opoeteren kregen een uitwedstrijd op het programma deze namiddag naar Kab.Opglabbeek waar de bezoekers met 1 - 3 de overwinning en 3 punten konden meenemen naar huis. Doelpunten SSD Daniels Stef en 2x Gorissen Robin.

** SSD Opoeteren hun U21 hadden afspraak op het veld van N.Gruitrode voor hun namiddag wedstrijd en konden  daar de 3 punten mee nemen door een overwinning van 2 - 4. Er vielen 2 rode kaarten voor zowel thuis als bezoekende ploeg elk 1x.

** U12 SSD hebben gewonnen tegen E.Louwel met 5-1 en is zo de beste ploeg die heeft gewonnen in deze partij.

**SSD U10 trok vandaag naar de buren van Eendracht Louwel. SSD speelde vandaag zeker niet zijn beste wedstrijd maar was toch een paar maten te groot voor de thuisploeg. Onze jongens en meisje zetten vandaag hun goede vorm nog eens extra in de verf door met 2 - 17 te gaan winnen op het kunstgras van Louwel. Achteraf liet iedereen nog eens zien hoe goed de sfeer binnen de ploeg is.

Film kleedkamer na de wedstrijd

** SSD Opoeteren hun 1ste ploeg heeft Zondag 6/11/2022 thuis GEEN wedstrijd wegens forfait van de bezoekers Racing Boxberg (spelers tekort) en winnen zo de match met 5 - 0.

**Tornooi SSD U10 trok vandaag richting Esperanza Pelt voor een avondtornooi. SSD voetbalde ijzersterk en won alle 5 zijn wedstrijden met veel enthousiasme, goed voetbal en veel inzet.

Uitslagen:

-SSD 2 - 0 Paal Tervant 2

-SSD 3 - 1 Thes sport

-SSD 1 - 0 Achel vv

-SSD 7 - 0 Paal Tervant 1

-SSD 9 - 0 Verbroedering Balen.

 

** U17 SSD spelen op verplaatsing naar N.Gruitrode en gaan strijdend onderuit met 3 - 0

** Opoeteren 1ste ploeg gaan voor een Zaterdagavond partij uit naar St.Elen waar de bezoekers het geluk niet konden waar maken, zij verloren met 3 - 1. Goal SSD was van Levi Gielen. 

** Thuis wedstrijd voor U21 Opoeteren en krijgen de bezoekers van SLW Maaseik over de vloer en houden deze partij netjes in evenwicht door een 1-1 gelijk spel.

** 2de ploeg Opoeteren kreeg thuis LS Leut als tegenstander voor deze namiddag en waar het voordeel voor Opoeteren was en met 6 - 3 de partij wonnen. Doelpunten Robin Gorissen, 2x,Michel Creemers,Thomas Deters,Branco Mussen, So Skaily.

** U15 SSD Opoeteren kregen N.Gruitrode op bezoek en moesten de wedstrijd met zware 1 - 11 cijfers afsluiten .

** De beste ploeg tussen de U12 van SSD en Waterloos-Voorshoven partij was voor Opoeteren, zij gingen daar met 3- 4 winnen en waren de betere ploeg. 

**SSD U10 speelde vandaag in Genk tegen de Turkse Rangers. Onze jongens en meisje lieten vlotte combinaties zien, dit leverde een 3-9 overwinning op.

** Uit wedstrijd voor U15 van SSD Opoeteren , zij moesten de verplaatsing naar Fc Maasland No maken en konden de punten meenemen naar SSD dit door een 2 - 4 overwinning na een sterke collectieve prestatie.

** U12 SSD Opoeteren gaan thuis met 1 - 4 onderuit tegen Umitspor Maasmechelen . SSD  had kansen maar scoren lukte niet opdegepaste tijden.

**SSD Opoeteren U10 verliest voor het eerst dit seizoen, Genk VV kreeg het voor mekaar om het ongeslagen SSD te kloppen met 2-3. Na 7 winstmatchen op rij komt er een einde aan de mooie reeks die onze U10 had neergezet, SSD verdiende vandaag misschien wel een gelijkspel maar het was Genk dat de felbevochten overwinning over de streep kon trekken. 

** Rustdag voor 1ste ploeg SSD Opoeteren, dit door forfait van de bezoekers Bregel sp.

** Vrijdagavond partij 2de ploeg SSD Opoeteren op het kunstgras  van As-Niel United  waar de bezoekers  het doel goed vonden en met 1 - 3 de wedstrijd wonnen. Doelpunten: 2x Creemers Michel  en Daniels Stef 1x.

** Beker match op woensdagavond was niet gezind voor SSD Opoeteren, zei speelde 2-2 gelijk maar verloren met strafschoppen 4-2 van Genk VV. 

** 1ste ploeg SSD  komt niet verder dan 1 - 1 gelijk spel tegen de nummer 1 uit het klassement  Fc Winterslag en kunnen  zo 1 punt meenemen naar Opoeteren. Doelpunt SSD  was er van Schrooten Tim.

Woensdag avond 19/10/2022 speelt de 1ste ploeg uit voor de beker tegen Genk VV om 20u ,  LET OP dit op het veld van As-Niel United.

** U15 SSD Opoeteren gaan op verplaatsing naar de buren E.Louwel waar de bezoekers ssd een zware voormiddag hadden en verloren met 9 - 2.

** 2de ploeg SSD  hadden duidelijk het thuis voordeel in deze partij en wonnen met zware 7 - 0 cijfers van de bezoekers uit Maasmechelen Umitspor.

** U12 Opoeteren maakte de verplaatsing naar Stokkem - Dilsen waar de bezoekers de meeste kansen konden boven halen maar alsnog nipt verloren met 3 - 2 .

** SSD U10 speelde vandaag de topper thuis tegen As-Niel. De supporters zagen een zeer gretig SSD, iedereen speelde met 200% inzet om zo de zevende overwinning op rij te kunnen boeken. Na 60 minuten stond er een eindstand van 8-3 op het bord. SSD U10 wint voor de zevende week op rij in de competitie. Video staat op Facebook ssd opoeteren hier onder de link.

** U21 SSD Opoeteren kregen een Vrijdag avond aanduiding voor een uit wedstrijd naar AA Rekem en kwamen daar niet verder dan een 2 - 2 gelijk spel.

 

** U12 SSD Opoeteren speelde op zaterdag thuis tegen Slw Maaseik. Het was niet de goede dag voor de thuis ploeg ssd, zij verloren met 0 - 8 van Slw.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gaat thuis vlot winnen  door een 6 - 1 tegen Uikhoven VC. Doelpunten SSD,  Aglaoui H., Peeters N. 2x , Herman B., Schrooten T., Gielen L. 

** U17 speelde voormiddag uitwedstrijd naar Dilsen-Stokkem VV voor hun zondags match en konden deze met 3 - 4 winnend afsluiten.

 

Nieuwe led verlichting op training veld van voetbalclub SSD Opoeteren.

** 2de ploeg op verplaatsing naar Uikhoven Vc voor de namiddag wedstrijd waarin het spannend bleef tot het slot, dit met een nipte 3 - 4 overwinning van SSD Opoeteren. 

** U21van Opoeteren kregen thuis patro Eisden Maasmechelen op bezoek waar SSD wat stappen  te kort kwam en verloren met 1 - 4.

** U15 speelde uit wedstrijd in en tegen Opitter FC waar de bezoekers SSD Opoeteren verliezen met 8 - 2.

** SSD U10 speelde vandaag de derby in en tegen Wavo. SSD won overtuigend met 4-9 en pakt zo zijn 6de overwinning op rij. Volgende week volgt de topper tegen As-Niel, ook zij wonnen al 6 keer op rij, een echte topper dus.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren supporters reden met een bierfiets naar de fusie partij in Waterloos Voorshoven voor een overwinning te bemachtigen in een altijd speciale wedstrijd. SSD Opoeteren moest tevreden zijn met een 3 - 3 als eindresultaat. Doelpunten: Schrooten T., Peeters N. Claes J.

** U15 boys van SSD Opoeteren kennen een moeilijke start van het nieuwe seizoen tot vandaag, ze gingen op uit wedstrijd naar de buren Waterloos - Voorshoven en namen de 1ste 3 punten mee door een 2 - 6 overwinning aldaar. Proficiat boys, op naar de volgende overwinning wedstrijd Opitter Fc.

 ** 2de ploeg SSD Opoeteren hadden thuis Genk VV op bezoek maar SSD kon de wedstrijd niet winnen, zei verloren met 0 - 3.

**U17 SSD spelen thuis tegen de buren  Waterloos Voorshoven maar konden niet profiteren van het thuis voordeel  en verloren  met 2 - 4

** U21 van Opoeteren gingen op uit wedstrijd naar Opitter Fc voor hun namiddag wedstrijd en konden met gemak een overwinning meenemen naar Opoeteren, het werd 3 - 9 voor de SSD boys.

** U12 SSD Opoeteren maakte de verplaatsing  naar St.Elen en in de gietende regen verloren  de bezoekers met 10 - 2 in een alsnog goede wedstrijd.

** SSD U10 kreeg vandaag bezoek van Park Houthalen. 45 minuten lang was het een evenwichtige wedstrijd, SSD hield de 0 op het bord en kon maar slechts één keer scoren. In het laatste kwartier konden onze jongens en meisje afstand nemen van de bezoekers, SSD wint vandaag verdiend met 4 - 1 van Park Houthalen.

** Opoeteren hun 1ste ploeg had geen problemen deze namiddag in en tegen Lindeboys Leut, dat na 50 minuten de klus had geklaard door een 0 - 4 overwinning. Doelpunten: Aglaoui H. 0 - 1, Peeters N. 0 - 2, Schrooten T. 0 - 3 , Herman B. 0 - 4.

** 2de ploeg SSD hadden AA Rekem thuis op bezoek en konden met gemak winnen, dit met 9 - 1

** U21 Opoeteren moesten op verplaatsing  naar St.Elen en kregen een 5 - 0 verlies te verwerken. 

** U15 SSD Opoeteren kregen thuis de Kab. Opglabbeek op bezoek en verloren  met 0 - 2.U15 SSD Opoeteren kregen thuis de Kab. Opglabbeek op bezoek en verloren met 0 - 2.Toch een verdienstelijke wedstrijd van SSD met bij 0-0 penalty misser en 3 open kansen,dan volgende week maar,iedere week stap vooruit ...

** U12 SSD Opoeteren heeft een nieuwe overwinning beet door een 6 - 2 winst thuis tegen As-Niel United.

** SSD U10 trok vandaag richting Zutendaal, Zwaluw Wiemismeer was de tegenstander. Onze jongens en meisje begonnen enorm gretig aan de wedstrijd en kwamen al snel 0-5 op voorsprong. SSD controleerde daarna de wedstrijd en zorgde voor doelpuntenkermis, eindstand 2-14.

** Op vrijdag avond speelde de U17 SSD Opoeteren al hun weekend wedstrijd uit in Fc Wiemismeer  Zutendaal en wonnen daar met 4 - 6.

** 1ste ploeg pakt opnieuw 3 punten, deze keer in het slot van de wedstrijd en winnen thuis met 3 - 2 van AA Rekem. De beslissing viel pas in de 90' min door Jonas Claes die de 3 - 2  op het bord zet. Andere doelpunten waren er van Nick Peeters 45' min. en Tim  Schrooten 54' min. 

** U15 Opoeteren kregen geen voet aan de grond in Bree-Beek en verloren met 4 - 0. Nog voor de pauze was er een rode kaar voor SSD die nog 45' met 10 verder moesten spelen.

** De 2de ploeg SSD Opoeteren trokken er op uit naar Grimbie 69 voor hun namiddag wedstrijd die ook met de overwinning 2 - 3 op zak naar huis keerden.

** U21 SSD Opoeteren gaan thuis winnen van de buren uit Gruitrode,  en voor de thuis ploeg was het feest zij wonnen met 7 - 1 als eindresultaat

** U17 van SSD Opoeteren nemen het thuis op tegen de buren uit E.Louwel waar het een gezellige partij was om naar  te kijken maar een nipte overwinning is voor de bezoekers Louwel, zij winnen met 1 - 2

** SSD U10 speelde vandaag thuis tegen Louwel. Het tempo lag in het begin van de wedstrijd vrij laag, naarmate de match vorderde trok SSD het tempo op. SSD trok de wedstrijd volledig naar zich toe en wint voor de derde week overtuigend, eindstand 10 - 0.

** U12 SSD Opoeteren konden in een gelijk opgaande en een boeiende partij net niet de overwinning meenemen naar huis op het veld van E.Louwel, het werd 6 - 5 voor de thuis ploeg.

 

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gaan op verplaatsing naar Boorsem Sport en maakt er een doelpunten kermis van, dit door te gaan winnen  met ruime 0 - 7 cijfers.1ste ploeg SSD Opoeteren gaan op verplaatsing naar Boorsem Sport en maakt er een doelpunten kermis van, dit door te gaan winnen met ruime 0 - 7 cijfers. Doelpunten: Hermans B. 1x, Hilven Sam 1x, Dreesen T. 1x en man van de wedstrijd Schrooten T. met 4 doelpunten. 

 

**U15 SSD Opoeteren gingen op verplaatsing  naar N.Gruitrode en hadden een zeer moeilijke voormiddag,  Opoeteren was een maatje te kleinen verloor met 19 -1.

** U17 SSD Opoeteren speelde hun wedstrijd thuis tegen N.Gruitrode  en konden geen vuist maken tegen een beter Gruitrode , zij wonnen  met 0 - 3

** 2de ploeg kregen Dilsen-Stokkem VV  op bezoek voor hun zaterdag middag wedstrijd waar de thuis ploeg de bovenhand hadden en de partij met 2 0 winnen.

** U12 SSD Opoeteren gaan kopje onder tegen de bezoekers Waterloos-Voorshoven met 3 - 5.

** SSD U10 kreeg vandaag Turkse Rangers op bezoek. Onze jongens begonnen scherp aan de wedstrijd en gaven de bezoekers niet de kans om in de wedstrijd te komen. SSD domineerde en won overtuigend met 7-2.

** U21 SSD Opoeteren trapte het weekend in gang op Vrijdag avond op het veld van Slw Maaseik waar de bezoekers ssd niet konden winnen en met een zware 5 - 0 verloren. 

 

** Eerste wedstrijd nieuw seizoen is gespeeld voor 1ste ploeg SSD Opoeteren en thuis gewonnen met 1- 0 van de bezoekers Zutendaal VV. Doelpunt , Peeters Nick 1 - 0

** 04/9/2022 Ploegen voorstelling jeugd /U21 reserve/1ste ploeg S.S.D Opoeteren 13:30u

U6, U7, U8, U9A, U9B, U10, U12, U15, U17, U21, Reserve, 1ste ploeg
⚽1 ste ploeg S.D.D Opoeteren - K. Zutendaal VV 15u ⚽ 

 

** U15 SSD Opoeteren verliezen thuis van Fc Maasland NO met zware 1 - 6 cijfers bij de start van het nieuwe seizoen 2022-2023.

** U21 SSD Opoeteren winnen thuis met 4 - 2 van de bezoekers Fc Maasland No.

** 2de ploeg gaan op verplaatsing winnen met 1 - 4 van Fc Maasland NO .

 

** SSD u10 trok voor zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen richting Genk VV. Onze jongens voetbalde vlot op het kunstgras en dat leidde tot prachtige combinaties. Genk probeerde mee te voetballen maar kon enkel dreigen via stilstaande fases, daaruit vielen 3 doelpunten. SSD kwam de hele wedstrijd nooit echt in de problemen en won verdiend met 3-6 op bezoek bij Genk VV.

 

** 1ste ploeg SSD Opoeteren pakt thuis de 4de overwinning  in de beker maasland dit met een 5 - 2 winst tegen H.Wijshagen. Doelpunten SSD Opoeteren: 2x Hermans Bjarne, 2x Hilven Sam en 1x Peeters Nick.

** U21 SSD Opoeteren hebben  deze namiddag  een vriendschappelijke partij gespeeld thuis tegen Park Houthalen en konden de wedstrijd met 3 - 2 winnen. 

** Vanavond laatste beker wedstrijd voor de start van de competitie 2022-2023 voor 1ste ploeg SSD Opoeteren thuis tegen H.Wijshagen om 18.30u .
** 2de ploeg SSD Opoeteren spelen NIET vriendschappelijk tegen H.Wijshagen.
** U21 SSD Opoeteren spelen thuis om 15u tegen Park Houthalen vriendschappelijk.

** 1ste ploeg ssd Opoeteren werkte vriendschappelijke partij af in Sporting Ellikom waar de bezoekers vlotjes konden winnen met 1 - 6.

** SSD u10 speelde vandaag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Wavo. SSD kende een moeilijke avond en had het knap lastig, pas in het laatste kwart kon SSD de match naar zich toe trekken. Onze jongens winnen opnieuw van Wavo, eindstand 8-6!

** Beker match 1ste ploeg SSD Opoeteren dat tot aan het half uur nog een beetje voetbal zagen voor het eerste doelpunt viel voetbalde de jonge thuisploeg nog mee . Daarna gingen de koppen van Bree-Beek naar beneden en kwam  SSD Opoeteren op dreef, dat Bree-Beek een zware afstraffing moest verwerken . Einduitslag 0-11 Bree Beek B - SSD Opoeteren. doelpunten: 27' 0-1 Peeters N., 28' 0-2 en 33' 0-3 Aglaoui H., 34' 0-4 Creemers M., 47' 0-5  50' 0-6  60' 0-7 Smits F. , 65' 0-8 Hilven Sam, 75' 0-9 Smits F., 76' 0-10 Hilven Robbe, 79' 0-11 Gielen L.

** Vanavond is er beker wedstrijd voor 1ste ploeg SSD Opoeteren uit naar Bree - Beek om 18.30u .

** Eerste ploeg speelt avondwedstrijd in Linne (NL).
Deze avondwedstrijd kende een moeilijke start, Opoeteren ging de rust in bij 2-0. In de tweede helft werden de kegels rechtgezet. Eindstand 2-4 Doelpunten Michel Creemers 2x Stef Daniels 2x

** SSD U10 speelde vandaag zijn eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen op tornooi in Meeuwen. Een mix van gewestelijke en provinciale spelers van Louwel, was de eerste tegenstander. Na 20 sterke minuten was de eindstand 1-1. De tweede tegenstander van de voormiddag was Meeuwen, SSD speelde de thuisploeg helemaal weg en won met 7-0. De laatste wedstrijd was tegen Opitter, de tegenstander bracht een mix u11-u12 op de mat. Opitter won uiteindelijk de laatste match met 3-0. Onze jongens en meisje mogen terugkijken op een zeer geslaagd tornooi.

** U21 gaan winnen Zutendaal -SSD 2-6     Goals :Stef 0-1Lennert 0-2Aron 0-31-3Siebe 1-4Aron 1-5 Stef 1-6 2-6

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gingen woensdag avond bij Bokrijk Sp. een vriendschappelijke wedstrijd afwerken en konden maar met een nipte 6 - 7  overwinning terug naar huis toe.

** 2de ploeg ging woensdag avond op uit wedstrijd naar Bokrijk Sp. waar SSD Opoeteren vlotjes en met veel overtuiging ging winnen met 1 - 8. Doelpunten SSD : 3x Gorissen Robin,  2x Creemeers Michel,  Bullen Dennis, Daniels Stef en Gaetano Elia elk 1x.

** Vanavond spelen de 1ste & 2 de ploegen uit in en naar Bokrijk Sp. 2de ploeg om 19:30u en 1ste ploeg 20:00u. 

** Eerste ploeg SSD Opoeteren op bezoek in Molenbeersel voor de bekerwedstrijd Maas en Kempen.
Opoeteren was heer en meester in deze wedstrijd maar moet wachten tot slotminuut om overwinning vast te leggen na karrenvracht missers !Doelpunten
15 min Stef Daniels
90 min Tibo Dreesen

** 2de ploeg SSD speelde om 16u vriendschappelijk in en tegen Neeroeteren FC waar de thuis ploeg gemakkelijk de partij kon winnen met 6 - 1 van SSD Opoeteren.

** Vriendschappelijke wedtrijden, Eerste ploeg SSD Opoeteren maatje te klein in oefenduel in Dilsen- Stokkem VV! Uitslag 4-0
Tweede ploeg heeft geen problemen met Dilsen- Stokkem en wint verdiend met 1-3. Doelpunten SSD  2x Branco Mussen en Toby Koolen

** Eerste beker wedstrijd is afgewerkt en gewonnen door SSD Opoeteren dat vlot won op het veld van Dilsen-Stokkem VV met 0-7. Doelpunten: 24" 0-1 Geusens B. 26" 0-2 en 30"0-3 Schrooten T. 38" 0-4 Bollen B. 48" 0-5 Schrooten T. 67" 0-6 Gorissen R. 75" 0-7 Hermans B.

** Zaterdag avond 30/07/2022 18.30 u eerste beker wedstrijd voor 1ste ploeg SSD Opoeteren uit naar Dilsen-Stokkem VV

 

***Alle kalenders van 1ste ploeg t.e.m U6 SSD Opoeteren voor het nieuw seizoen 2022-2023 zijn klaar en zijn ingevuld op onze website kalenders ploegen 2022-2023. (Onder voorhoud van aanpassingen)

Update : Reeks indeling SSD Opoeteren met 16 ploegen 4de prov.D seizoen 2022-2023

** Boorsem B, Bregel B, Rc Boxberg B, Dilsen-Stokkem B, K.St. Elen B, Lanklaar, Leut, Opglabbeek B, SSD Opoeteren, Rekem, STA Genk, Uikhoven, Umitspor Maasmechelen B, Waterloos - Voorshoven, Winterslag, Zutendaal A.