Het einde van de eindronde voor 1ste ploeg SSD Opoeteren nadat zij ook uit niet konden winnen na een nipt verlies 1 - 0 van Fc E.Houthalen.

Eerste wedstrijd  van 2 voor  1ste ploeg SSD Opoeteren van de eindronde is afgewerkt met een 3 - 5 verlies thuis tegen de bezoekers Fc Eendracht Houthalen. Doelpunten SSD, 28´ Michel Creemers,  30´Nick Peeters, 34´ Bjarne Hermans. Woensdagavond is er de terug wedstrijd in Houthalen  om 19u.

** SSD Opoeteren hun 1ste ploeg kregen in de laatste wedstrijd van 2021-2022 thuis Ellikom op bezoek en konden de punten thuishouden door 3 - 0 te winnen en een ticket voor de eindronde.  Doelpunten SSD: 24´ 1 - 0 J.Claes, 33´ H Aglaoui 2 - 0, 52´ N.Peeters 3 - 0.

** In hun laatste uit wedstrijd voor dit seizoen 2021-2022 namen de U21 SSD Opoeteren het op tegen Lindelhoeven VV en konden vlot winnen  met 2 - 7 einduitslag.

** De U9 en U11 van SSD speelde vandaag een vri endschappelijke wedstrijd onder mekaar. De bedoeling was om de U9 kennis te laten maken met het systeem 8vs8 waar zijn vanaf volgend seizoen in zullen aantreden. De supporters kregen een leuke pot voetbal te zien met 2 ploegen die er vol voor wouden gaan, de U11 won uiteindelijk de wedstrijd maar respect voor de U9 die het voor de eerste keer al behoorlijk deed op een half veld.

** Voor de 2de ploeg SSD Opoeteren stopt het seizoen 2021-2022 jammer genoeg met een Forfait overwinning 0 - 5 van deze uitwedstrijd  in en tegen Sp.Ellikom.??

** Einde seizoen voor de U17 SSD Opoeteren die vanavond hun wedstrijd noodgedwongen met een forfait scoren moeten stoppen en 5 - 0 verlies in deze avond wedstrijd in en tegen As-Niel United.

** 1ste ploeg Ssd Opoeteren gaan met 2 - 4 winnen op het veld van Ho Molenbeersel. Doelpunten SSD waren er van J.Claes  T.Schrooten, N.Peeters en T.Koolen. Volgende week laatste wedstrijd thuis  tegen Ellikom.

**Zware klappen voor de U17 SSD Opoeteren die thuis AA Rekem op bezoek kregen, zij gingen met de 3 punten lopen na een 3-11 overwinning. Volgende week Vrijdag avond laatste wedstrijd uit naar As-Niel United om 20u.

** SSD Opoeteren 2de ploeg kregen Ho Molenbeersel op bezoek voor de namiddag wedstrijd 2de ploegen. SSD Opoeteren was heer en meester  in deze wedstrijd en wonnen vlotjes met 8 - 0 cijfers. Volgende week zaterdag 30/4/22 laatste wedstrijd uit naar Ellikom om 15u. 

** U15 SSD/KNFC speelde hun laatste wedstrijd van het seizoen 2021-2022 thuis tegen de lindeboys Leut en wonnen de wedstrijd met 2 -0. Onze gezamenlijke U15 SSD/KNFC eindigde 2de in hun reeks proficiat aan trainer en spelers en ouders 👍👌💪

** SSD U9 speelde zijn laatste wedstrijd van de competitie thuis tegen Peer sv. SSD nam de wedstrijd meteen in handen en stond al snel 4-0 voor, Peer gaf zich niet gewonnen en knokte zich terug in de wedstrijd. Peer won vandaag in opoeteren met 6-12. Achteraf werden de spelers beloond voor hun mooi seizoen met frieten.

** Week wedstijd voor onze U15 SSD/KNFC  uit naar Lindeboys Leut op woensdag avond waar de bezoekers niet konden winnen, zij verloren met 1 - 4.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren had op paasdag uitwedstrijd  naar Achel VV waar de bezoekers de 3 punten meenemen  naar huis door een 0 -1 overwinning. Doelpunt 86´ 0-1 Roex Glenn 

**Vanavond was er thuis wedstrijd voor de U15 SSD Opoeteren/KNFC dit tegen de bezoekers van Umitspor Maasmechelen. In deze avond match kwamen beide ploegen niet verder dan een 1 - 1 gelijk spel.

Deze U15 SSD/KNFC hebben nog 2 wedstrijden voor de voeten 20/4 woensdag 19u uit naar LS Leut en zaterdag 23/4 thuis SSD/KNFC ook tegen LS Leut om 10u.

** Thuis wedstrijd voor de 1ste ploeg SSD Opoeteren tegen de bezoekers Fc Maasland No waar de bezoekers op het half uur een doelpunt konden maken en verder dan dit kwam het niet in deze wedstrijd waar SSD Opoeteren verloor met 0 - 1.

** SSD Opoeteren U9 speelde vandaag zijn laatste uitwedstrijd van de competitie op het kunstgrasveld van Bree-Beek. SSD voetbalde vandaag op een zeer hoog tempo waardoor onze tegenstander niet echt in het spel voorkwam. SSD scoorde aan de lopende band en dat resulteerde in een stevige 4-18 overwinning voor onze jongens.

** Uitwedstrijd voor de 2de ploeg SSD Opoeteren naar Fc Maasland No met veel doelpunten   dit in het voordeel van de bezoekers SSD Opoeteren die wonnen met 3 - 5.

** Avond wedstrijd voor U17 SSD OOpoeteren, zij speelde thuis tegen As-Niel United die de beste papieren hadden en met 5-7 wonnen.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren vertrokken namiddag naar Lutlommel VV voor hun zondags match. Eén richtings voetbal was daar snel duidelijk in Lommel voor de bezoekers en namen al snel de wedstrijd in handen, zij  wonnen overduidelijk met 0 - 6. Doelpunten SSD: 22' T.Koolen 0-1, 57' J.Claes 0-2 65' 0-3, 69' N.Peeters 0-4, 80'own goal 0-5, 86' M.Broux 0-6.

** SSD U9 speelde vandaag in Kaulille. SSD begon sterk aan de wedstrijd en creëerde veel kansen maar Kaulille gaf zich niet gewonnen en maakte het onze jongens bijzonder moeilijk. SSD won zijn wedstrijd met 5-8, tegen de best voetballende ploeg uit de reeks.

** 2de ploeg SSD Opoeteren namen het thuis op tegen KSK Meeuwen die ook met de 3 punten naar huis gingen , zij wonnen met 2-4 in Opoeteren.

** De U21 SSD Opoeteren spelen thuis en konden van het thuis voordeel profiteren tegen de bezoekers Opitter Fc. Voor SSD was het net niet en verloren  nipt  met 0-1.

** Vandaag spelen de  U11 SSD Opoeteren thuis tegen de bezoekers uit Maasmechelen (Umitspor Maasmechelen) waar de thuis ploeg de bovenhand hadden en winnen met 6 - 2 als einduitslag.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren  komen  thuis niet verder dan een 1-1 tegen de bezoekers uit Eksel. Doelpunt SSD : 31' N.Peeters 1-1

** SSD Opoeteren U17 waren deze voormiddag  actief thuis tegen N.Gruitrode, en in een gelijk opgaande partij kon de thuis ploeg SSD nipt winnen  met 2 - 1.

** De U8B SSD Opoeteren speelde vandaag in alle vroegte in en tegen Grote Brogel. Na een rustig begin van de wedstrijd en het optrekken van de ochtendmist werden onze jongens en meisjes van Opoeteren wakker en speelde ze een sterke wedstrijd met erg mooi voetbal. Ze gingen dan ook met 2-13 winnen tegen een degelijke tegenstander.

** SSD U9 trok vandaag richting KRC Peer. De 2 ploegen hielden elkaar mooi in evenwicht in de eerste 30 minuten. In de tweede helft nam SSD de wedstrijd over met mooi voetbal en mooie doelpunten. SSD won zijn wedstrijd met 5-14.

** Duidelijke cijfers voor U11 SSD Opoeteren die op uitwedstrijd gingen naar Gs Bree Beek, waar zij met 1 - 15 wonnen en de hoogste scoren behaalde dit seizoen (2022) .

** U15 SSD Opoeteren/KNFC  die al partij gaven op vrijdagavond thuis tegen Dilsen - Stokkem, zij hadden geen problemen en wonnen deze wedstrijd met  5 - 0.

** 1ste ploeg ssd opoeteren gaan op uit wedstrijd naar de buren Waterloos-Voorshoven en komen niet verder dan een 2 - 2 gelijk spel. Doelpunten SSD, 26' Roex G. 0-1, 31' Peeters N. 0-2.

** SSD Opoeteren/KNFC gingen op verplaatsing naar K.St.Elen voor de zondag wedstrijd en wonnen daar met 0-3.

** SSD Opoeteren 2de ploeg speelde deze middag thuis tegen Gs Bree-Beek. SSD Opoeteren was niet klaar voor deze partij want de bezoekers wonnen met 0 - 2.

** SSD Opoeteren U11 kregen vanmiddag Waterloos-Voorshoven op bezoek  voor deze zonnige zaterdag wedstrijd en de thuis ploeg Opoeteren won met het kleinste verschil, 2 - 1 was hier de einduitslag. Filmpje tijdens de wedstrijd

** SSD U9 speelde vandaag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Herderen-Millen. De wedstrijd stond in het teken van een project van Voetbal Vlaanderen, anders zijn is heel normaal! Daarom droeg iedereen 2 verschillende sokken. SSD won zijn wedstrijd met 17-8.

** SSD U9 speelde vandaag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Herderen-Millen. De wedstrijd stond in het teken van een project van Voetbal Vlaanderen, anders zijn is heel normaal! Daarom droeg iedereen 2 verschillende sokken. SSD won zijn wedstrijd met 17-8.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gaat vlot winnen met 4 - 0 thuis van H.Wijshagen. Aan de rust was de stand al 3 - 0 en kwam er nog eentje bij na de pauze zo de 4 - 0 al eind uitslag. Doelpunten: 20´S.Hilven 1-0,  26´T.Schrooten 2-0, 33´B.Hermans 3-0, 84´J.Claes 4-0

** U17 SSD Opoeteren kregen bezoek van GS Bree-Beek voor hun weekend wedstrijd maar verloren met nipte cijfers 2 - 3 als eindcijfers. Weer een sterke wedstrijd gespeeld maar met 2-3 verloren tegen beek-Bree na 65 minuten stonden we nog 0 - 3 achter maar we konden helaas geen gelijk spel uit de brand slepen.

** U11 SSD Opoeteren waren niet in hun doen vandaag op verplaatsing in Dilsen-Stokkem, Opoeteren kwam niet aan veel doelpunten die er nodig waren voor een overwinningen en verloren met 12 - 3.

** 2de ploeg SSD Opoeteren kregen de buren van Waterloos-Voorshoven op bezoek, het was de thuis ploeg dat de lijnen uitzetten en de overwinning 2 - 1 thuis konden houden.

**U21 SSD Opoeteren wonnen op verplaatsing met 0 - 2 van de thuis ploeg Opitter FC.

**U15 SSD Opoeteren/KNFC  gingen kopje onder door een 0 - 2 verlies tegen de bezoekers van SLW Maaseik, deze waren vandaag de betere ploeg.

** SSD U9 speelde vandaag thuis topwedstrijd tegen Hechtel. Onze tegenstander was een sterke ploeg want SSD verloor er dit seizoen al 3 keer van, alle spelers waren dus heel gedreven om er een mooie wedstrijd van te maken. SSD speelde voor de zoveelste week op rij mooi voetbal en dat werd beloond. SSD won de wedstrijd door een doelpunt in de laatste seconden van de wedstrijd, eindstand 9-8.  Onze jongens blijven ongeslagen voor de 7de week op rij!

** Bij SSD Opoeteren heeft de volledige spelers kern hun vertrouwen toegezegd voor volgend seizoen 2022-2023. Doelman Roy Reyners, Jeroen Houbrechts, Levi Gielkens zijn al  nieuwe spelers  voor volgend seizoen. 

** 1ste ploeg hadden vandaag een slechte namiddag , SSD Opoeteren  verloor thuis van Sv Breugel met  0 - 3.

** U15 SSD/KNFC trokken op verplaatsing naar E.Mechelen A/D Maas waar het spannend was tot aan het einde, dit met een 1-1 gelijk spel. U15 SSD-KNFC spelen 1-1 gelijk in Eendracht Maasmechelen. SSD-KNFC stond lange tijd 0-1 voor. 10min voor tijd viel dan toch de 1-1. Ondanks enkele gekwetste en moeilijke omstandigheden toch een knap resultaat.

** De U17 SSD Opoeteren die op verplaatsing  met 5 - 2 verloren van E.Mechelen A/D Maas maar wel met veel inzet en gedrevenheid een zeer sterke wedstrijd gespeeld hebben.

**SSD U9 speelde zondagmorgen op verplaatsing bij Sparta Lille. Na een moeizaam eerste kwartier nam SSD de wedstrijd volledig over, SSD won zijn uitwedstrijd met 4-11.

**2de ploeg SSD kregen bezoek van H.Wijshagen deze namiddag voor hun zaterdag middag wedstrijd, en de thuis ploeg kon de punten thuis houden door met 2 - 1 te gaan winnen. 

** U15 SSD / KNFC speelden op woensdagavond  wedstrijd tegen Kab.Opglabbeek dat de thuis ploeg zonder veel problemen wonnen met 6 - 1 van Opglabbeek. 

**1ste ploeg SSD Opoeteren houd de 3 punten thuis door een gemakkelijke zegen 4 - 0 Tegen GS Bree - Beek. Doelpunten SSD 47' T.Koolen 1 - 0 52' 2-0  83' 3 -0 87' 4-0 van T.Schrooten.

** SSD Opoeteren ging met hun 2de ploeg op verplaatsing naar H.Wijshagen voor de zaterdag middag wesdtrijd, waar SSD met gemak won dit met ruime 0 - 8 cijfers.

**De Derby is van Opoeteren.. onze U15 gaan met de 3 punten lopen in Louwel. Na een spannende en een gelijkopgaande wedstrijd trekt SSD aan het langste eind 3-4. Zo eindigen onze U15 op een knappe 4de plaats.

**U11 SSD kregen de bezoekers uit Opitter FC thuis voor de weekend wedstrijd en wonnen met 11 - 1 cijfers.

**SSD U9 speelde vandaag een uitgestelde wedstrijd tegen KRC Peer. SSD speelde een uitstekende wedstrijd, de bal ging op een zeer hoog tempo van voet naar voet. SSD won oververdiend met 19-6.

** 1ste ploeg ssd heeft er een winderige en natte wedstrijd op zitten thuis tegen de bezoekers van Bochelt VV. Opoeteren dat de bovenhand had en ook nog eens de punten konden thuis houden dit door een simpele 4 - 1 overwinning. Doelpunten SSD 1' J.Claes  1-0 & 68' 2-1, 81' T.Koolen 3-1, 90' N.Peeters. 4-1

** SSD U9 speelde vandaag op verplaatsing bij Peer sv, het was een leuke en boeiende wedstrijd ondanks het slechte weer. SSD won met 7-9 en pakt zo zijn vierde zege op rij.

** U21 SSD Opoeteren gingen op uit wedstrijd naar N.Gruitrode voor hun middag wedstrijd waar de bezoekers SSD verloren met 7 - 1 cijfers .

** U11 SSD Opoeteren had veel tegen wind vandaag in de wedstrijd thuis tegen St.Elen waar de bezoeker kwamen winnen met 3 - 8.

** 2de ploeg SSD spelen vanavond niet uit in SV Breugel en is afgelast deze gaat later ingehaald worden, datum is nog niet gekend.

**U15 SSD Opoeteren/KNFC gingen op uit wedstrijd naar LS leut, maar hebben afgezegd en is afgelast voor Vrijdag  18/2/2022 wegens slechte weer ( Storm).

** U17 SSD Opoeteren gingen in het komend weekend op verplaatsing naar AA Rekem, maar deze wedstrijd is afgelast en zal niet doorgaan.

** SSD U17 kregen deze voormiddag Zutendaal VV op bezoek voor de zondag wedstrijd. Opoeteren was met momenten redelijk op hun stappen en passen maar de bezoekers waren net een stukje beter en zetten er een zware 0 - 7 tegenover met een overwinning.

** SSD Opoeteren 2de ploeg maakte de verplaatsing naar Kadijk SK waar zij geen problemen hadden en met een monster scoren 0 - 10 aan de haal gingen richten Opoeteren.

** De U21 van SSD ontvingen vandaag de bezoekers van Lindelhoeven VV thuis voor hun namiddag wedstrijd. De kansen waren voor de bezoekers net als 2 doelpunten die zij mee naar huis namen door een 0 - 2 overwinning.

**U9 SSD speelde vandaag thuis tegen Bree-Beek. SSD was 60 minuten lang de betere ploeg en won met overtuigende cijfers, eindstand 22-5.

** Vriendschappelijke partij 1ste ploeg van Zondag middag om 14.30u tegen Sta Genk

GAAT ook NIET DOOR.

 

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gaat op uitwedstrijd naar Gt Lommel Kolonie en gaan daar met de 3 punten aan de haal door een 1 - 2 overwinning als einduitslag. Doelpunten SSD waren er van Jonas Claes en  Bjarne Hermans.

** U17 SSD Opoeteren verloren met 0-4 tegen de koploper(Krc Peer) die een maat je te sterk was voor SSD Opoeteren. Na het 3de kwart wedstrijd gestopt omdat het veld moeilijke bespeelbaar meer was.

** 2de ploeg SSD Opoeteren boekten een gemakkelijke zegen thuis tegen Hamont 99 en winnen met 3 - 0.

** U11 SSD Opoeteren gaan op het veld van Umitspor Maasmechelen winnen met 2 - 3.

** SSD U9 ontving vandaag in eigen huis Kaulille FC, SSD kwam nooit in de problemen en won met 15 - 5.

** U21 SSD Opoeteren  in en tegen Opitter FC van morgen zaterdag 5/2/2022 gaat niet door en is afgelast.

** U15  SSD Opoeteren/KNFC zien hun wedstrijd  van het weekend afgelast worden door Forfait van Umitspor Maasmechelen. SSD /KNFC winnen met 5 - 0 forfait cijfers.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren kregen de bezoekers van Lindelhoeven VV op bezoek voor hun eerste wedstrijd van 2022 en kregen voldoende doelpunten voor een overwinning 4 - 1 tegen de bezoekers. Doelpunten: 2x N.Peeters, J.Koolen en T.Schrooten 

** U15 SSD Opoeteren/ KNFC spelen uit op het veld van Dilsen-Stokkem VV waar het nek aan nek was met doelpunten en uiteindelijk winst voor de bezoekers Opoeteren, zij keren met een nipte 4 - 5 overwinning huiswaarts .

** U17 SSD Opoeteren spelen vandaag een zeer goede en dikke wedstrijd  tegen N.Gruitrode en verdiend wonnen met 0 - 5 in gruitrode.

** 2de ploeg SSD Opoeteren hadden het in GT Lommel kolonie niet gemakkelijk tegen de thuis ploeg en konden geen afstand nemen , zij stranden op een 1 - 1 eindstand.

** U11 SSD Opoeteren had een goede namiddag thuis tegen GS Bree-Beek en hadden de bovenhand en wonnen met ruime 7 - 2 overwinning.

**Forfait van de wedstrijd voor U21 SSD Opoeteren - Grote Heide van morgen zaterdag 29/1. Zij SSD tellen 3 punten bij in de rangschikking dit door 5 - 0 winst.

** Wedstrijd U9 SSD Opoeteren - Krc Peer van Zaterdag 29 januari 2022 is verplaatst naar zaterdag 26 februari 2022 om 10u.

** 2de ploeg SSD Opoeteren heeft een gemakkelijke zegen geboekt thuis 3 - 0 gewonnen dit tegen de bezoekers van Lindelhoeven VV.

** U11 SSD Opoeteren gingen op uit wedstrijd naar Waterloos-Voorshoven dat in een aangename wedstrijd niet verder kwamen dan een 2 - 2 gelijk spel.

**  SSD U9 speelde vandaag een vriendschappelijke wedstrijd in Herderen-Millen Vlijtingen. SSD speelde zeer sterk en domineerde de volledige wedstrijd, dat leverde een 2 - 18 overwinning op.

** U8 B SSD Opoeteren  heeft hun wedstrijd van morgen Zatedag tegen Opitter Fc zien afgelast worden en gaat niet door.

** U17 SSD Opoeteren wedstrijd van Vrijdag 21/01/2022 is afgelast op het veld van As-Niel United en gaat niet door. 

** SSD /KNCF U15 Spelen op verplaatsing in en tegen SLW Maaseik en hebben daar de 3 punten niet kunnen meenemen , SSD Opoeteren/KNFC  verloor met 5 - 3 van een beter SLW.

** U11 SSD Opoeteren kregen de bezoekers van Dilsen Stokkem op bezoek vanmorgen. In tegenstelling van een ruime zegen vorige week was het vandaag iets minder en Opoeteren verloor thuis met 4 - 7 .

** SSD U9 speelde vandaag in Hechtel. SSD speelde een zeer sterke wedstrijd, maar had pech in de afwerking. Verschillende ballen op de paal en goeie reddingen van de keeper zorgde ervoor dat SSD nipt verloor met 16-14.

** Wedstrijden uitgesteld: U21 SSD van vanavond naar As-Niel United gaat niet door en is uitgesteld.

Ook voor de U17 SSD van morgen uit naar Gs Bree-Beek Zaterdag is eveneens uitgesteld en gaat niet door.

** 2de ploeg SSD Opoeteren speelde Donderdag avond op het kunstgrasveld  van As-Niel United hun eerste wedstrijd van 2022, maar bleven op een 0 - 0 gelijk spel steken.

** U17 SSD Opoeteren hebben  in hun eerste wedstrijd van 2022 een zware nederlaag moeten incasseren thuis tegen de bezoekers van E.Mechelen A/D Maas, Opoeteren verloor met 0 - 7.

** SSD Opoeteren U15 werkte vandaag hun eerste wedstrijd af, thuis tegen E.Mechelen A/D Maas en de thuis ploeg SSD wonnen deze met 3 - 1 als eind uitslag.

** SSD U11 hebben hun eerste wedstrijd voor 2022 positief en met ruime 2 - 13 cijfers  gewonnen, dit op verplaatsing in en tegen  Opitter Fc.

** SSD U9 speelde vandaag voor het eerst in 2022. Ze speelden de tegenstander helemaal weg en wonnen met 12-1 thuis tegen Sparta Lille. 

*** U13 SSD Opoeteren hebben een uitstap gemaakt in de vorm van teambuilding, zijn gingen naar de karting.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gingen in hun laatste wedstrijd van 2021 uit naar Sp.grote Brogel, waar de bezoekers niet konden winnen en verloren met 3 - 1 eindcijfers.  Zij sluiten zo de eerste helft  van het seizoen  2021-2022 af . Doelpunt SSD Opoeteren was er van Robin Gorissen, hij kon in de 69' de gelijk maker scoren maar was helaas niet voldoende voor SSD. 

 FIJNE FEESTDAGEN.

** 2de ploeg SSD Opoeteren spelen thuis tegen Sp.Grote Brogel waar dat SSD eenrichtings voetbal speelde en een hoge uitslag konden bekomen dit door met 9-0 te winnen tegen Sp. Grote Brogel. Tevens was dit de laatste wedstrijd was van 2021. Eerste wedstrijd van 2022 is een avond wedstrijd  op 13 Januari 2022 om 20u uit naar As-Niel United. FIJNE FEESTDAGEN.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gaat in de voorlaatste wedstrijd van 2021 op verplaatsing winnen met 0 - 2 van Sp. Ellikom. Doelpunten:  0-1 38´ D. Oosterbos en 0-2 80´ N. Peeters. Volgend weekend laatste wedstrijd van 2021 thuis tegen  Sp.Grote Brogel. 

**2de ploeg SSD Opoeteren winnen  thuis gemakkelijk van Ellikom  met 5 - 0  cijfers .2de ploeg SSD Opoeteren winnen  thuis gemakkelijk van Ellikom  met 5 - 0  cijfers in hun voorlaatste wedstrijd. Volgende week is er op verplaatsing nog de partij tegen Sp.Grote Brogel. 

**1ste ploeg SSD Opoeteren walst over de bezoekende ploeg Ho Molenbeersel  met een 4 - 0 overwinning. 4de wedstrijd met de overwinning, 3 punten bij op de teller en een 7de plaats in de rangschikking. Doelpunten : 1-0 4' H.Aglaoui, 2-0 31' D.Oosterbos, 3-0 46' T.Schrooten, 4-0 64' M.Creemers.

** U17 SSD Opoeteren/KNFC spelen op eigen veld voor deze zondags wedstrijd, dit tegen Umitspor Maasmechelen die ook de match  konden winnen met 0 - 2. Ook de U17 sluiten het seizoen af met deze laatste partij van 2021.

** U15 SSD Opoeteren maken één van de kortste verplaatsingen dit seizoen naar E.Louwel waar de bezoekers uit Opoeteren de punten mee naar huis konden nemen door een 3 - 4 overwinning in deze laatste wedstrijd van 2021. De Derby is van Opoeteren.. onze U15 gaan met de 3 punten lopen in Louwel. Na een spannende en een gelijkopgaande wedstrijd trekt SSD aan het langste eind 3-4. Zo eindigen onze U15 op een knappe 4de plaats.

** U21 SSD Opoeteren  maken het op eigen veld tegen Sp.Grote Heide spannend tot het slot  dit met een 4 - 4 op het einde van de speeltijd. U21 SSD Opoeteren hebbben nog 1 wedstrijd te gaan in 2021 dit op 11 December 2021 thuis om 14:30u tegen E.Mechelen A/D Maas.

** 2de ploeg SSD Opoeteren gaat op verplaatsing naar Ho.Molenbeersel en winnen daar met overtuiging en een 2 - 7 eind score. 

**SSD U9 speelde vandaag zijn laatste wedstrijd van het jaar op het veld van Achel VV, de meest verre verplaatsing van de heenronde. Beide ploegen speelde een zeer sterke en mooie wedstrijd, SSD won uiteindelijk de spannende partij met 5-6.

Uiteraard gevolgd met een feestje achteraf.

** U17 Knfc / SSD hebben een uit wedstrijd  naar Eksel afgewerkt  en gingen kopje onder met 5 - 2 verlies.

** 1ste ploeg SSD heeft het schot op doel gevonden  met een 9 op 9. Opoeteren dat avond wedstrijd had in en tegen Fc Maasland No B en de punten meenemen dit door een 1- 3 overwinning. Doelpunten SSD,  T.Schrooten 2x en R. Hilven.

**SSD Opoeteren U21 hadden wedstrijd op verplaatsing in en tegen N.Gruitrode waar dat Opoeteren te kort kwamen en verloren met 4 -2. Voor onze U21 rest er nog één wedstrijd thuis tegen Sp.Grote Heide op 4 Dec. om 14.30u.

** 2de ploeg SSD Opoeteren kan terug winnen  thuis op het eigen veld met 3 - 0 van Fc Maasland NO die niet konden  tegen scoren.

** SSD U9 speelde vandaag thuis tegen Hechtel FC, na een mooie wedstrijd verloren we met 8-19. Volgende week is het al de laatste wedstrijd voor deze ploeg van 2021, de U15 spelen dan uit wedstrijd naar Achel VV om 10.30u.

** SSD Opoeteren U15 kregen op het middag uur de bezeoekers van KSK Meeuwen op bezoek voor hun partij. Opoeteren dat met een knappe  3 - 0 zege de punten konden thuis houden  van de bezoekers uit Meeuwen.

Deze U15 ploeg heeft nog 2 wedstrijden voor de boeg,

Op  1Dec. tegen KFC Ham United dit voor de Limburg Cup (Let op deze gaat door in de Borg Neeroeteren om 18.30u)

en laatste competitie. wedstrijd 5 Dec. uit naar E.Louwel.

** 1ste ploeg gaan thuis met een monsterscore winnen 11 - 1 van Lutlommel. Opoeteren na 7min. spelen zich lieten verassen door een 0 - 1 was SSD Opoeteren wakker op het half uur toen de motor  in gang kwam en voor de pause stond het 3 - 1. Na de rust kwam ssd opoeteren met nog 8 doelpunten op een 11 - 1 uit aan het einde van de wedstrijd. Doelpunten SSD,  N.Peeters, T.Schrooten,  D. Oosterbos(2×), B.Hermans, H. Aglaoui (2×), G.Roex (2×), J. Claes  (2×).

** SSD Opoeteren / KNFC  U17 speelde voormiddag thuis wedstrijd tegen de kopploeg en leider Krc Peer in het klassement waar de bezoekers te sterk waren en  wonnen met 4 - 7 van SSD/Knfc . Woensdag avond om 19u spelen de U17 voor de Limburg Cup in Neeroeteren.

** SSD Opoeteren U15 had thuis geen grote problemen met de bezoekers Sp.Grote Brogel. SSD dat vlotjes konden winnen met 5 - 1 en 3 punten bij kon schrijven in de rangschikking. 

** SSD Opoeteren U11 maken thuis met 6 doelpunten het mooie weer, dit met een overwinning van 6 - 2 tegen de buren van Waterloos - Voorshoven die met lege handen naar huis moesten gaan. Match winnaar was voor Thibeau met 4 doelpunten.

** SSD Opoeteren U21 namen het thuis op tegen de bezoekers van SLW Maaseik die de 3 punten konden sprokkelen 1 - 4 in Opoeteren en de thuis ploeg met 0 punten achter lieten. 

** SSD U9 speelde vandaag een goede eerste helft op STA Genk, de tweede helft vielen onze jongens en meisje een beetje terug waardoor de wedstrijd verloren werd met 16-4.

** 2de ploeg hadden een vrijdagavond wedstrijd en verloren  met 4 -1 in en tegen KSK Meeuwen. Opoeteren dat de winning mood een beetje verloren is na 2 gelijk en 1 verlies match.

**1ste ploeg SSD Opoeteren neemt de 3 punten mee uit FC Eksel door te gaan winnen met 1 - 2. Opoeteren dat al vroeg na 2min. de 0 - 1 maakte door Bjarne Hermans en in de 79min. de winnende goal viel door Michel Creemers 1 - 2.
** U17 SSD/ Knfc gaan nipt onderuit op eigen terrein met 1 - 2 van de bezoekers  Bree-Beek. 
** U21 Opoeteren gingen op verplaatsing naar Opitter Fc dat in een open wedstrijd en gewonnen werd door de bezoekers Opoeteren met 2 - 3 eind scoren.
** U15 SSD speelde thuis tegen Fc Maasland No, kregen 9 doelpunten te zien en verdeeld in het voordeel van de bezoekers dat met 4 - 5 won en zo Opoeteren nipt verloor.
U15 SSD spelen op Woensdag avond nog een wedstrijd voor Limburg cup in KFC Ham United
om 18.30u
** SSD Opoeteren U9 won vandaag vlot in eigen huis tegen Sparta Lille. Na 4x 15 minuten stond de 18-11 eindstand op het bord.

 

** 1ste ploeg SSD Opoeteren  kreeg fusie club Waterloos -Voorshoven op bezoek en nemen de 3 punten mee na een 2- 3 overwinning. Doelpunten: SSD  T.Schrooten en B.Hermans. 

** U15 SSD Opoeteren spelen thuis match tegen H. Wijshagen en gaan nipt onderuit  met 2 - 3.

** U17 SSD Opoeteren/ KNFC  spelen vriendschappelijk partij op het veld van  Dilsen-Stokkem waar de bezoekers 3 punten pakte met een 2-4 overwinning. 

** U21 SSD Opoeteren hebben het thuis voordeel niet kunnen benutten, zijn verloren van Fc Eksel met 1 - 2.

** U9 SSD Opoeteren speelde vandaag in Kadijk, de wedstrijd werd verloren met 11-3. Helaas zeggen cijfers niet alles want onze jongens en meisje speelden een zeer verdienstelijke wedstrijd!

** 2de ploeg SSD Opoeteren morst opnieuw met de 3 punten en  hebben al op Vrijdag avond hun wedstrijd afgewerkt op het veld van Gs Bree-Beek met opnieuw een gelijk spel 2 - 2 . Opoeteren dat de 0 - 2 nog weggaven, dit in het slot van de partij. Volgende week is 2de  ploeg SSD Opoeteren vrij door forfait E.Louwel.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren pakt op  verplaatsing 3 punten mee uit H.Wijshagen dit met een ruime zege 1 - 6. Doelpunten SSD,  Bolle B ( 2x ), Creemers M. , Claes J. Peeters N., Aglaoui H.

** SSD U9 Na een paar nederlagen op rij werd Stokkem kind van de rekening, na een zeer sterke wedstrijd op het kunstgras van Stokkem werd er gewonnen met 1-25.

** 2de ploeg SSD Opoeteren gingen op uit wedstrijd naar de buren Waterloos -Voorshoven VV en speelde daar 1 - 1 gelijk, zij  keren met 1 puntje naar Opoeteren en kende zo hun eerste punten verlies.

** U21 SSD Opoeteren kregen uit wedstrijd voor de kiezen, naar Hechtel Fc waar zij verloren met 4 - 0 en met 0 punten naar huis moesten gaan.

** U15 SSD Opoeteren  gaan thuis kopje onder met 2 - 5 van N. Gruitrode.

** U7 SSD Opoeteren krijgen 0 - 5 scoren door forfait van de thuis ploeg As - Niel United.

** U17 SSD Opoeteren  gingen op uit wedstrijd naar Waterloos -Voorshoven  op Zondag voormiddag waar Opoeteren niet op ritme kwam en verloren met 7 - 2 van een sterke thuis ploeg WaVo.

Volgende week hebben de U17 SSD vrij wegens fofait van E.Louwel.

**U15 SSD Opoeteren gaan op verplaatsing naar  GS Bree-Beek voor hun zondags wedstrijd en  winnen met 0 - 2 na een aangename wedstrijd.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gaat op verplaatsing naar SV Breugel en gaan met het kleinste verschil 1 - 0 en al strijdend voor de 3 punten ten onder. Volgend weekend 31/10 staat uit naar H.Wijshagen op het programma.

** U21 SSD Opoeteren heeft de eerste overwinning beet van dit seizoen , het won thuis van van Sp. Lille met 3 - 2 .

** U9 SSD Opoeteren  verloor vandaag tegen Fc Eksel met 5-11.

** 2de ploeg SSD Opoeteren uit naar H.Wijshagen van zaterdag middag gaat niet door en is uitgesteld door corona besmettingen in Wijshagen.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren kreeg op verplaatsing in Bocholt geen bal in doel bij de thuis ploeg.  Opoeteren dat met een zware einduitslag 4 - 0 terug naar huis moesten  keren. 

** 2de ploeg SSD Opoeteren maken  geen fouten  thuis tegen Sv Breugen en winnen ook vandaag met  3 - 1 cijfers. Tot nogtoe een foutloos parkoer voor 2de ploeg Opoeteren die netjes alles wonnen.

**U21 SSD maakte de verplaatsing naar Sp.Gr.Heide voor hun middag wedstrijd, ook vandaag was de thuis ploeg net te sterk waardoor de bezoekers uit Opoeteren nipt verloren met 3 - 2.

**U15 SSD Opoeteren hadden thuis voordeel  tegen E.Louwel maar de bezoekers uit Louwel wonnen alsnog en de 3 punten kwamen halen door een 1 - 3 overwinning .

** U9 SSD verliest vandaag thuis van Achel met 6 - 8.

** U9 SSD Opoeteren Vandaag speelde de U9 op Hechtel, de wedstrijd werd verloren met 11-10. Een zeer sterkte wedstrijd van onze jongens ondanks geen wissels en 10 minuten met een speler minder op het veld. 

** 2de ploeg SSD Opoeteren hadden thuis geen enkel probleem tegen een zwak Kadijk SK, door een ruime 8- 0 zeggen.

** U21 SSD Opoeteren spelen thuis 2 - 2 gelijk  tegen Kadijk SK.

** U15 SSD Opoeteren spelen op het veld van KSK Meeuwen  waar zij een 2 - 5 overwinning mee huiswaarts nemen. 

** SSD U9 speelde vanavond een vriendschappelijk wedstrijd op het veld van Stokkem vv. Het goede spel leverde onze jongens een 6-19 overwinning op.

** 1ste ploeg gaat thuis met 3 - 0 winnen tegen de bezoekers van Lommel Kolonie. 

** U13 verliezen 1ste wedstrijd na verdienstelijke wedstrijd met 1-3,  3 goals van Fc Maasland No in laatste 3 minuten...

** U11 gaan eerste wedstrijd winnen van het seizoen in Wavo met 5-8 .

** U15 SSD Opoeteren, heer en meester waren de boys van Opoeteren op het veld van Sp.Gr.Brogel waar zijn een 1 - 10 einduitslag konden optekenen  en zeer te vrede naar huis konden.

** U21 SSD Opoeteren gaan nipt onderuit  op verplaatsing in en tegen SLW Maaseik  met 1 - 0.

** 2de ploeg SSD Opoeteren gaat vlot aan de haal met de 3 punten door een 2 - 7 overwinning  op het veld van k.fc Hamont 99

** SSD U9 verliest in eigen huis met 4 - 26 tegen STA Genk. Een zeer leerrijke wedstrijd die niet altijd even sportief verlopen is, op naar volgende week!

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gaat uit naar Lindelhoeven VV voor hun avond wedstrijd. In deze partij was Opoeteren heer en meester en pakten ze de 3 punten door met 1 - 4 te gaan winnen. Doelpunten SSD Peeters N., Creemers M, Hilven R. en Schrooten T.

** U21 SSD Opoeteren krijgen thuis een pandoering 0 - 6 van de buren uit Opitter.

**2de ploeg SSD Opoeteren doet het uitstekend  met 12 op 12, zij winnen ook vandaag thuis tegen Lommel Kolonie met 4 - 2

**U17 SSD Opoeteren/KNFC maakten de verplaatsing naar Beek-Bree maar kwamen te kort en verloren met 3 - 1

** U9 SSD Opoeteren moesten op verplaatsing naar Sparta Lille,  het was een mooie partij waar de bezoekers helaas verloren met 10 - 5 van de thuis ploeg.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren gaat thuis nipt  onderuit met 2 - 3 van Achel VV. Doelpunten SSD waren van Tim Schrooten. 

** U15 SSD Opoeteren krijgen klappen in Wijshagen door zware cijfers.  8 - 0 was daar het verdict en keren aangeslagen naar huis.

** U17 kNFC/SSD houden de punten thuis door een 4 - 1 winst tegen Stokkem Dilsen vv 

** U13 SSDOpoeteren gaat thuis winnen van Opglabeek met 4-2.

**U11 

** 2de ploeg SSD Opoeteren neemt 3 punten mee naar huis uit op het veld van Lindelhoeven vv door een simpele overwinning  van 0 - 4.

** SSD U9 verloren thuis met 3 - 12 tegen Kadijk.

** 1ste ploeg SSD Opoeteren  speelde een degelijke wedstrijd op het veld van Bree Beek maar bleven steken op een 0 - 0 einduitslag en zo 1 punt mee naar huis namen.

** 2de ploeg SSD Opoeteren  kregen Niel As United op bezoek. Opoeteren had van de start tot einde de bovenhand en wonnen vlotjes met 6 - 1 cijfers.

** U21 SSD speelden thuis en verloren met 3 - 4 nipt van Hechtel.

** U17 SSD Opoeteren konden zich niet tonen door een forfait van de thuis ploeg E.Louwel en zo werd  de einduitslag 0 - 5 voor Opoeteren. 

Ploegfoto U9 SSD OPOETEREN 2021-2022. 

** SSD U9 wint met 13-6 thuis tegen Stokkem vv, ook de ploegfoto werd gemaakt voor de wedstrijd!

** De U9 van SSD winnen met 6-9 op Eksel, prima wedstrijd met een klein feestje achteraf. 

 

** 1ste ploeg SSD Opoeteren spelen hun eerste wedstrijd van het seizoen 2021-2022 thuis tegen Sp.Grote Brogel  en gaan meteen  onderuit na een 3 - 5 verlies. N. Peeters scoorde al de 3 doelpunten voor SSD Opoeteren. 

 

** Uitslagen jeugd wedstrijden

U8 SSD/kNFC - Kaulille 25-7

U13 Elen - SSD 1-6

U15 SSD - Beek 13-0

** 2de ploeg SSD Opoeteren wint de openings wedstrijd uit in Sp. Gr. Brogel  met 0 - 5. 

**U15 SSD Opoeteren nemen een vliegende start van de nieuwe competitie, en winnen thuis met dubbele cijfers 13 - 0 van GS Bree-Beek.

**Start van het nieuwe voetbal seizoen 2021-2022 voor SSD Opoeteren is vanaf vandaag één feit, alle ploegen openen dit weekend en komen in actie na een zeer lange periode van onzekerheid met de corona toestanden. Iedereen is weer welkom naast en op de terreinen voor hun wedstrijdjes, drankjes en gezelligheid in kantine met supporters. Alle info & kalender's www.ssd-opoeteren.be. 

 

*** U21 SSD Opoeteren hebben hun start van het nieuwe seizoen 2021 - 2022 onmiddelijk met een 0 - 5 Forfait gewonnen  zonder te spelen tegen Sp.Lille.  

 

Vriendschappelijke wedstrijd  jeugd van 1 sep 21

U9 SSD-Wavo 10-9

U11 SSD-WAVO 5-5

U15 SSD- Maasland 2-10

U17 SSD-Wavo 2-1

** 1ste en 2de ploeg SSD Opoeteren kunnen zich gaan klaar stomen voor de start van de competitie 2021-2022. Voorbereiding en vriendschappelijke wedstrijden zijn achter de rug en het nieuwe seizoen komt stil aan korter bij, dit in het weekend van 4 - 5 September 2021 voor alle ploegen.

Een aantal jeugd ploegen spelen nog op Woensdag in de late namiddag.

 

** Opoeteren wint thuis met ruime 6 - 1 cijfers hun laatste beker wedstrijd van STA Genk . Man van de match was voor T. Schrooten met 5 doelpunten en 1 van  N. Peeters.

**Vanmiddag om 16u was er de vriendschappelijke wedstrijd ssd opoeteren - Wiemismeer die werd gewonnen door de thuis ploeg ssd opoeteren  met ruime 6 - 2 als eind uitslag.

** Morgen zaterdag avond laatste beker van limburg wedstrijd voor SSD Opoeteren dit thuis tegen STA Genk (Calcio Genk) om 18.30u. Ook is er een vriendschappelijke wedstrijd ingepland voor 2de/U21 ploeg thuis tegen Wiemismeer  om 16.00u.

** SSD Opoeteren speelde vanavond vriendschappelijk in en tegen Wiemismeer en verloren  met 2 - 1. Zaterdag laatste wedstrijd voor SSD Opoeteren in de beker thuis tegen Sta Genk ( Calcio Genk) om 18.30.

 

** SSD Opoeteren heeft de eerste overwinning beet in beker wedstrijd en wint met 1 - 4 van Dilsen Stokkem.

** Zaterdag 21/8/2021 namiddag en avond wedstrijden voor SSD Opoeteren  beker en vriendschappelijk in en tegen Dilsen-Stokkem. 2de ploeg speelt om 16u  tegen Dilsen Stokkem en 1ste ploeg speelt om 18.30u voor de beker tegen Dilsen Stokkem

Opgelet : dit gaat door op de terreinen van Dilsen Sportlaan z/n 3650 Dilsen stokkem.

** Vriendschappelijke  wedstrijden SSD Opoeteren  in Opitter  van vanavond zijn 3 - 2 verlies 2de ploeg ssd en 0 - 2 overwinning  voor de 1ste ploeg ssd opoeteren. 

** Vanavond  Woensdag 18/8 om 19.00u spelen de 1ste & 2 de ploeg SSD Opoeteren vriendschappelijk in en tegen Opitter FC.

** 2de ploeg /U21 speelden  3-3 gelijk in een oefen partij in en tegen KSK Meeuwen. 

 

** Morgen Woensdag avond speelt enkel de 2de ploeg SSD  Vriendschappelijk in en tegen  Ksk Meeuwen  om 19.30u. 1ste ploeg  is afgelast. 

** Ook vanavond geen overwinning voor 1ste ploeg SSD OPOETEREN in de 2de beker partij in Ho.Molenbeersel dat won met 1-0.

** Ssd Opoeteren speelde vanavond vriendschappelijk uit in en tegen Gs Bree-Beek B  en wonnen  de partij met 1 - 6. 

 

** voetbalseizoen 2021/2022💜

Ben je geïnteresseerd dan kan je vanaf geboortejaar 2017 komen proberen als je voetballen leuk vind op een speelse leuke manier met familiale sfeer ...en dit gratis voor 1 maand zonder verplichtingen . Bij iedere nieuwe inschrijving gratis b⚽l

Alles is aanwezig voor je te vermaken met leuke trainers ,alle leeftijdsgroepen welkom ⚽

Let wel op eerst aanmelden via evertsl.ssdopoeteren@gmail.com
dit is nodig voor de optimale voorbereiding
voor iedere speler

Ons aanbod U6/U7/U8/U9/U10/U11/U13/U15 /U17/U21 in samenwerking met KNFC Neeroeteren.

** Eerste test zit er op voor SSD Opoeteren vanavond, 1ste ploeg ssd tegen en in Gs Bree-Beek verloren met 3-1 voor de beker wedstrijd en 2de ploeg ssd  ging dan weer in bree Beek met ruime 1-6 winnen in een vriendschappelijke partij.

*

1ste & 2de ploegen, Eerste test voor SSD Opoeteren in de beker maasland uit naar GS Bree-Beek, zaterdag om 18.30 u terrein GS BEEK Geussensstraat, 3960 Bree.

Beide ploegen spelen

1ste ploeg SSD beker maas hoge kempen,

2de ploeg SSD vriendschappelijk.

 

** U15 SSD/KNFC woensdag 25/08  om 19:15u U15 SSD Opoeteren/knfc - Stokkem B

** U21 SSD Pannemans Martin gaat de taak als trainer van de U21 op zich nemen door het afhaken van Bormans Ludo.

**Competitie wedstrijd kalender 1ste & 2de ploeg staat op onze website onder rubriek kalender"s ploegen 2021-2022. 

** Jeugd ploegen SSD Opoeteren  2021-2022,  U15 en U17 is in samenwerking met Neeroeteren U15 spelen eerste helft seizoen thuis, tweede helft vanaf januari in Neeroeteren U17 start andersom eerst Neeroeteren na de nieuwjaar op SSD.