Dit zijn de ploegen voor SSD Opoeteren 1ste ploeg seizoen 2024-2025. 

SSD u11 speelde vandaag zijn laatste tornooi van het seizoen, tevens ook de laatste wedstrijden onder leiding van trainer Glenn en Kevin.

4 wedstrijden van 15 minuten onder een stralende zon met schitterende combinaties, de inzet en motivatie was groot.-

SSD 2-1 Heusden 06

- SSD 2-0 Stokkem A

- SSD 1-0 Zutendaal

- SSD 3-2 JGV Riemst

Volgend seizoen nemen trainer Kris en Tom over.

Afsluiten in stijl seizoen 23 - 24 met een 3 - 1 overwinning thuis tegen Genk VV voor SSD Opoeteren 1ste ploeg. Doelpunten N.Peeters en 2x L.Gielen. 

U11 Bokrijk - SSD gestaakt na 55 minuten.

Onze U11 SSD  trok voor de laatste competitiematch van het seizoen richting Bokrijk Sport. De wedstrijd verliep enorm stevig, met verschillende blessures tot gevolg. Na verschillende incidenten en de tweede speler van SSD die van het veld werd getrapt, besloot onze trainer om met zijn ploeg van het veld te stappen.

Ook onze U13 SSD Opoeteren spelen NIET vandaag om 11.30u uit in Wijchmaal door forfait ??.

Wegens forfait van Lindeboys Sp.Leut Niv.1 gaat de wedstrijd S.S.D. Opoeteren A Niv.1 - Lindeboys Sp.Leut Niv.1 (Voetbal Vlaanderen - 2-Gewestelijk U17 Ci) van 27/04/2024 om 15:00 niet door. Ook voor U17 SSD Opoeteren is het seizoen voorbij wegens forfait bezoekers.

Wegens forfait van K.S.K. Meeuwen B gaat de wedstrijd S.S.D. Opoeteren - K.S.K. Meeuwen B (Voetbal Vlaanderen - Regionale Res. Limb E) van 27/04/2024 om 15:00 niet door en meteen het einde van het seizoen voor SSD Opoeteren. 

 

Onze U8 ploeg SSD Opoeteren heeft vandaag de wedstrijd gewonnen tegen Stokkem VV met een monsterscore van 4-28 .Een mooie afsluiter van het seizoen.

1ste ploeg SSD Opoeteren gaat in hun uit wedstrijd tegen vliermaal winnen met  0 -1. doelpunt: L.Gielen

Onze U8 ploeg SSD Opoeteren heeft vandaag zijn 100ste goal gemaakt van het seizoen door op eigen veld te winnen met 18-7 tegen nevok Gruitrode.

U17 SSD Opoeteren gaan op verplaatsing voormiddag naar Stokkem vv en geraakte niet verder dan een 1 - 1 gelijk spel. 

2de ploeg SSD Opoeteren hebben met glans de avond wedstrijd (Vrijdag) gewonnen met 2 - 8 op het veld van Gr. Brogel Sp. Vrijdagavond voetbal voor tweede ploeg in Grote Brogel.
Tegen een zwak Grote Brogel was dit geen maat voor SSD.
Doelpunten Senne Reeskens 3x, Rein Theys, Hendrik Das, Bjarni Dexters 2x , Stef Daniels.

 

Ingevolge de slechte weersomstandigheden wordt de wedstrijd Eendracht Termien B - S.S.D. Opoeteren (Voetbal Vlaanderen - G-Voetbal-L-Niv 4b) van 15/04/2024 om 19:00 afgelast.

 

U8 SSD Opoeteren wint overtuigend uit in en tegen Leut met 8-14.

1ste ploeg SSD Opoeteren  houden de punten thuis door een 4- 0 overwinning  tegen Biesen. Doelpunten SSD: J.Caelen, L.Gielen,  N.Peeters,  A.Bosmans. Ssd Opoeteren ook volgend jaar in 3de proviciaal.

SSD u11 speelde gisteren tegen KRC Genk ladies, ter voorbereiding op volgend seizoen werd de wedstrijd op een groter veld gespeeld. SSD moest gisteren zijn meerdere erkennen, de meisjes van Genk waren gewoonweg beter. Onze jongens en meisje verloren gisteren met 0-6.

Reserve SSD Opoeteren spelen thuis tegen HO.Molenbeersel en winnen ruim met dubbele cijfers 10 - 1. Kat en muis voor tweede ploeg vandaag tegen Molenbeersel 10-1 .Tevens hebben we de kaap van 100 doelpunten bereikt deze competitie ! Doelpunten: Robin Gorissen 3x Niels Schrooten 2x Sohaib Skalli 2x Bjarni Dexters Stef Daniels Seppe Truyen.

U17 SSD Opoeteren gaan onderuit thuis tegen de bezoekers van St.Elen met 0 - 1

 

U8 SSD Opoeteren speelde voormiddag thuis tegen patro Eisden en winnen met 16 - 8.

1ste ploeg SSD Opoeteren gaat in hun avond wedstrijd onderuit op het veld van VC Kesselt  dit met 2 -1. Doelpunt SSD J. Caelen.

U17 SSD Opoeteren verliezen op verplaatsing in Kinrooi tegen Fc Maasland No met het kleinste verschil  van 2 - 1.

Reserve SSD Opoeteren kregen de punten als geschenk van Sporting Ellikom door forfait 0 - 5

Wegens forfait van Sporting Ellikom gaat de wedstrijd Sporting Ellikom - S.S.D. Opoeteren (Voetbal Vlaanderen - Regionale Res. Limb E) van 06/04/2024 om 15:00 niet door.

Reserve SSD Opoeteren spelen vanmiddag thuis en kregen Bocholt VV B op bezoek waar het op een 4 - 4 gelijk spel was geeindigd.  Het fluitsignaal was amper gegeven of SSD had er reeds 2 in het mandje gelegd. De bezoekers waren niet onder de indruk en kwamen net voor rust op gelijke hoogte. Na de koffie kwam SSD weer op voorsprong na strafschop en een mooie aanval uit het boekje werd het zelfs 4-2. De technische bezoekers kwamen terug in de wedstrijd en scoorden nog tegen. Even voor het affluiten maakten ze zelfs nog gelijk. Terechte uitslag met geen winnaar maar de toeschouwers beleefden een leuke pot voetbal met veel doelpunten. Doelpunten SSD Bjarni Dexters en Stef Daniels 3 x

1ste ploeg SSD Opoeteren kan thuis de punten niet verdienen door een 0 - 1 verlies tegen Umitspor Maasmechelen.

SSD U11 speelde vandaag thuis tegen Torpedo Hasselt. SSD begon meteen sterk aan de wedstrijd, enkel de aanhoudende hagel kon SSD even afremmen tijdens het eerste kwartier. SSD bracht de hele wedstrijd vlotte combinaties op de mat, dit leverde een vlotte 11-3 winst op voor onze jongens en meisje.

Reserve SSD Opoeteren boekt derbyzege tegen Waterloos-Voorshoven VV. 15 op 15 knap resultaat. Doelpunten: Bjarni Dexters en Stef Daniels.

U17 SSD Opoeteren konden net niet winnen van de bezoekers uit E.Louwel die de punten konden meenemen door een nipte overwinning van 3 - 4.

1ste ploeg SSD Opoeteren  gaat winnen met 2 - 4 op het veld van Fc Winterslag.

Doelpunten: B.Hermans, L.Gielen, J.schrooten en G.Roex.

Reserve SSD Opoeteren gaan op uit wedstrijd naar Slw Maaseik en nemen de 3 punten mee door een zuinige overwinning, Opoeteren kwam niet verder dan een verdiende 0 - 1 in Maaseik. Vandaag moest onze tweede ploeg naar de Eyckerstede om SLW Maaseik partij te geven. Het lijkt of er in Maaseik een groot parkeerprobleem is. Gepakt en gezakt moesten we vanaf jeugdcentrum Fuego en zelfs vanaf de terreinen van de plaatselijke padel ons naar de voetbalterreinen begeven. Misschien was dit wel de manier om ons met volle moed de stadsboys te bekampen. Beste seizoens prestatie van onze tweede ploeg , die SLW vanaf de eerste minuut bij de keel grepen. Na 15 minuten kwamen we dan ook verdiend op voorsprong na strafschop. Onze boys vergaten zich dan ook te belonen door de talrijke kansen niet tegen het net te duwen. Mede door thuisgoalie Vanhoof werd de rust geblazen met een 0-1 voorsprong. Na de koffie werd kansen 1 voor 1 de nek omgewrongen of speelde de thuisdoelman weer een wereldpartij. Terechte overwinning waarbij we het tot de laatste minuut spannend hielden.

 

U17 SSD Opoeteren spelen hun wedstrijd thuis tegen AA.Rekem en gaan nipt met 2- 3 onderuit.

 

Ssd Opoeteren zoekt gemotiveerde trainers. We zijn een hechte voetbalclub met een hart voor elke speler van klein tot groot. Als je interesse of vragen hebt stuur dan gerust een bericht.

 

1ste ploeg SSD Opoeteren moeten de punten verdelen door een 2 - 2 gelijk spel thuis tegen Zutendaal Doelpunten, L.Gielen en N.Schrooten.

U17 SSD Opoeteren gaan nipt onderuit in en tegen Opitter FC met 2 - 1.

Reserve SSD Opoeteren gaan thuis vlotjes winnen door 8 - 1van LindelhoevenVV. Doelpuntenkermis bij tweede ploeg. Ruime overwinning wat na een kwartier al gespeeld was.Doelpunten Niels Schrooten 2x,Senne Reeskens 2x ,Dennis Bullen,Max Broux,,Bjarni Dexters en Sohaih Skalli.

SSD u11 speelde vandaag thuis tegen Juve Hasselt. Na 30 minuten stond SSD verdiend 2-1 voor, na de pauze kwam Hasselt beter in de wedstrijd en scoorden ze de 2-2. Cruciale fase in de wedstrijd is de tackle langs achter op een speler van SSD die alleen op de keeper liep, de onrechtstreekse vrije trap die erop volgde kaatste tegen de binnenkant van de paal terug uit doel. Een efficiënt Hasselt benutte de laatste kans van de wedstrijd, SSD verloor met 2-3.

 

SSD u17 speelde op Woensdagavond een uitgestelde wedstrijd in Leut. Spelers, supporters en trainers stonden op scherp voor deze wedstrijd en dat was duidelijk te merken. SSD trok de wedstrijd naar zich toe en won verdiend met 0-3 in Leut!

Onze jongens pakken 6/6 en klimmen zo in het klassement naar een gedeelde tweede plaats, zondag wacht een verplaatsing naar Opitter.

SSD u11 kreeg vandaag bezoek van Bokrijk Sport. Onze jongens en meisje hadden vandaag hun handen vol met de bezoekers uit Genk, ondanks veel aanvallen van SSD lukte het niet om ver uit te lopen. Een dikke pluim richting de doelman van Bokrijk die telkens kon uitpakken met een fantastische save. Na 60 minuten zwoegen en zweten won SSD, verdiend, met 8-6.

1ste ploeg SSD Opoeteren gaat op verplaatsing naar Grimbie 69 en nemen de 3 punten mee naar huis door een 0 -1 overwinning.  Doelpunten  S.Daniels.

Reserveren SSD Opoeteren gaan op vrijdagavond in en tegen Fc Maasland No met de punten aan de haal door een 1 - 4 overwinning .Doelpunten Robin Gorissen 2x, Max Broeckx, Senne Reeskens.

Ingevolge de slechte weersomstandigheden wordt de wedstrijd Lindeboys Sp.Leut Niv.1 - S.S.D. Opoeteren A Niv.1 (Voetbal Vlaanderen - 2-Gewestelijk U17 Ci) van 02/03/2024 om 12:30 afgelast.

 

1ste ploeg SSD Opoeteren gaat met de 3 punten aan de haal in en tegen E.Mechelen a/d Maas. met 1 - 3, A.Bosmans , L.Gielen en N.Peeters zijn de doelpunten makers voor Opoeteren.

Reserve SSD spelen thuis  wedstrijd en pakken de volle buit door een 6 - 1 winst tegen de bezoekers van Lommel kolonie.

U17 SSD gaan thuis met de winst aan de haal door een 3 - 0 overwinning tegen Vlug En Vrij Stokkem. 

Wegens forfait van Vv Vlug En Vrij Stokkem C Niv.1 gaat de wedstrijd Vv Vlug En Vrij Stokkem C Niv.1 - S.S.D. Opoeteren A Niv.1 (Voetbal Vlaanderen - 2-Gewestelijk U7 Dp) van 24/02/2024 om 15:15 niet door.

1ste ploeg SSD Opoeteren gaan met 5 - 0 thuis winnen van de bezoekers Membruggen V&V.  Doelpunten: 3x G.Roex, A.Bosmans en B. Mussen. 

 

 

Geen wedstrijd voor SSD U11, zij gingen vandaag op teambuilding. Na een uurtje springen in Jumpsquare, zagen ze KRC Genk met 3-1 winnen van RWDM.

 

Reserve SSD Opoeteren verliezen thuis tegen Opitter Fc deze namiddag met 1 - 3.

U17 SSD Opoeteren spelen op verplaatsing  in St.Elen en kunnen  daar niet de punten  meenemen door een 3 -1 verlies bij deze wedstrijd.

1ste ploeg ssd Opoeteren gaat nipt onderuit  thuis met 2 - 3 van de bezoekers Fortuna Smeermaas.  Doelpunten SSD:  J.Schrooten en N.Schrooten. 

Reserve SSD Opoeteren gaan met 1 - 2 winnen in een vriendschappelijke partij op vrijdagavond in en tegen  Fc Maasland No. Doelpunten waren er van Jorne Smeets en Sohail Skalli.

Overige uitslagen weekend  3-4/02/2024

U10 SSD - As-Niel 4 - 1

U13 K.Hechtel - SSD uitgesteld (verplaatst naar 14/02/2024 avond wedstrijd 18.30u)

U9 Wavo - SSD 15 - 3

 

1ste ploeg SSD Opoeteren gaan op uit wedstrijd naar Wiemismeer Zutendaal  waar de bezoekers ssd niet konden winnen en verloren met 3 - 1.

U17 SSD Opoeteren spelen thuis match tegen Fc Maasland No waar de bezoekers de punten meenemen door een 2 - 3 overwinning.

U8 SSD Opoeteren kregen uitwedstrijd bij Patro Eisden Maasmechelen, is gewonnen door SSD Opoeteren. Eindstand van 8-10. 

 

SSD U11 speelde vandaag thuis tegen Hoger Op Heide Hasselt, een tegenstander niveau 3. De bezoekers begonnen de wedstrijd aan een verschroeiend tempo, dit zorgde voor een snelle 0-1 voorsprong. Onze jongens en meisje moesten vandaag 60 minuten lang knokken, die inzet en gedrevenheid leverde vandaag een knap gelijkspel op, eindstand 3-3.

2de ploeg  SSD Opoeteren maakt het leider Kaulille niet gemakkellijk.De eerste helft was SSD zeker de evenknie van ongeslagen leider Kaulille.Als het op basis van kansen aankwam dan verdiende SSD vandaag zeker meer.Doelpunten Dennis Bullen, Stef Daniels.

1ste ploeg SSD Opoeteren gaat thuis nipt onderuit met 2 - 3 tegen de bezoekers van Belisia Bilzen . Doelpunten SSD: 43'J.Schrooten en 82'B.Mussen .

SSDu11 maakte gisteren de verre verplaatsing naar Torpedo Hasselt. De eerste helft was SSD heer en meester in Hasselt, dat resulteerde in een 0-9 voorsprong na 30 minuten. De tweede helft lag het tempo wat lager waardoor de thuisploeg ook enkele kansen kreeg, uiteindelijk wonnen onze jongens en meisje verdiend met 4-12.

Freddy de cavia (opdracht van de school) zag dat het goed was😉

 

Reserven SSD  thuis tegen fc Opitter  5 - 1 in een vriendschappelijke partij. Doelpunten SSD: Branco Mussen 2x,Robin Gorissen,Stef Daniels en een ow doelpunt.

U17 SSD Opoeteren gaan op verplaatsing in E.Louwel winnen met 2 - 3.

 

SSD U11  speelde gisteren in Juve Hasselt, SSD speelde een heel sterke wedstrijd, voetballend lieten ze fantastische dingen zien op het kunstgras. Fysisch kwamen ze in de tweede helft wat te kort waardoor ze met 6-3 verloren.
Kleine opmerking: sinds januari speelt onze u11 in niveau 2/3.

1ste ploeg SSD Opoeteren keren terug naar huis van uit en tegen Veldwezelt met 3 - 0 verlies dit in de eerste wedstrijd van 2024.

U8 SSD Opoeteren heeft vandaag gewonnen op het plein van standard Elen met 0 - 25 .

U17 SSD Opoeteren hebben in hun eerste wedstrijd van 2024 1 - 1 gelijk gespeeld tegen Opitter Fc.

 

Ingevolge de slechte weersomstandigheden wordt de wedstrijd K.Kaulille Niv 1 - S.S.D. Opoeteren A Niv.1 (Voetbal Vlaanderen - 2-Gewestelijk U13 CU) van 14/01/2024 om 9:15 afgelast.

Ingevolge de slechte weersomstandigheden wordt de wedstrijd S.S.D. Opoeteren - K. Bocholter V.V. B (Voetbal Vlaanderen - Regionale Res. Limb E) van 13/01/2024 om 14:30 afgelast.

Ingevolge de slechte weersomstandigheden wordt de wedstrijd Slw Maaseik Niv.2-1 - S.S.D. Opoeteren A Niv.1 (Voetbal Vlaanderen - 2-Gewestelijk U9 Dr) van 13/01/2024 om 10:00 afgelast.

 

Eerste wedstrijd voor de tweede ploeg in 2024.Vriendschappelijk bij de buren in Stokkem. Op het kunststofgrasveld kwam de wedstrijd moeilijk op gang. Weinig of geen kansen voor beide ploegen. Tot op het half uur SSD op voorsprong komt. Net voor rust lukt SSD een tweede treffer en kunnen de rust in met 0-2 voorsprong. Na de rust komt de thuisploeg uit een ander vaatje tappen en brengt de aansluitingstreffer op het bord. Knokken geblazen en de thuisploeg raakt ook nog de lat en enkele kansen worden de nek omgewrongen. Ook de bezoekers krijgen nog enkele kansjes maar beide doelmannen staan paraat. Einduitslag 1-2
Doelpunten
Stef Daniels
Samir Aglaoui

Start 2024 

Ingevolge de slechte weersomstandigheden wordt de wedstrijd S.S.D. Opoeteren - K. Opitter F.C. (Voetbal Vlaanderen - 1e Ploegen 3-4 Prov) van 06/01/2024 om 14:00 afgelast.

SSD Opoeteren 1ste ploeg spelen thuis in hun laatste wedstrijd van 2023 tegen Moelingen en houden ook vandaag de 3 punten thuis door een 3 - 1 zegen. Doelpunten 2x B. Hermans en J. Schrooten. 

Alle nieuwe kalenders van onze ploegen zijn ingevuld op onze website voor 2024.

Compilatie van de heenronde U11 SSD Opoeteren, de balans na 14 wedstrijden:

13 matchen gewonnen , 1 match gelijk gespeeld, 0 matchen verloren

142 doelpunten gescoord, 27 doelpunten tegen. Doelsaldo +115 ⚽ In januari stijgen ze naar niveau 2.

 

Ingevolge de slechte weersomstandigheden wordt de wedstrijd K. Peerder Sportvrienden - S.S.D. Opoeteren (Voetbal Vlaanderen - Regionale Res. Limb E) van 16/12/2023 om 14:30 afgelast.

1ste ploeg SSD Opoeteren  nemen het thuis op tegen Kesselt en houden ook de 3 punten thuis door een 1- 0. Doelpunt  B. Hermans. 

U8 SSD - Bree - Beek  12 - 4  (Vriendschappelijk wedstrijd)

U13 SSD - Sp.Grote Brogel  5 - 6

U17 SSD Opoeteren moesten op verplaatsing naar Kab.Opglabbeek  en pakten daar de 3 punten mee door een 1 - 7 overwinning.

Wedstrijd tweede ploeg SSD Opoeterenvanavond (Vrijdag) hadden we een korte verplaatsing naar de buren in Meeuwen. Na enkele kansen voor de bezoekers kwam de thuisploeg toch nog op voorsprong voor de rust.
Amper afgetrapt en we stonden 2-0 achter na een terugspeelbal vanop 40 m van ons doel. Toch lieten we de kopjes niet hangen en vol moed probeerden we de aansluitingstreffer te scoren. Dankzij onze inzet kwamen we terug in de wedstrijd wat resulteerde in 2 doelpunten binnen enkele minuten. Nog een kwartier te spelen en erop en erover dacht je dan. Doelkansen waren er nog toch de trefzekerheid van de laatste weken hield ons van de overwinning. Jammer dat de wedstrijd nog werd ontsiert door onnodige gele en rode kaarten. Einduitslag  KSK Meeuwen - SSD Opoeteren 2 - 2.  Doelpunten Niels Schrooten 2 x

1ste ploeg SSD Opoeteren gaat op verplaatsing in Membruggen met 0 - 1 winnen . Doelpunt 86' A. Bosmans 0 - 1.

U17 SSD Opoeteren pakken thuis tegen E.Louwel de 3punten door een 2-1 overwinning.

Reserve SSD Opoeteren gaan thuis met 4 - 2 winnen van Sp. Gr. Brogel.Tweede ploeg speelt tegen Grote Brogel leuke pot voetbal maar vergeten wedstrijd dood te maken. Ruststand 2-0. Na de koffie tapt Grote Brogel uit een ander vaatje en komt verdiend gelijk. Toch is het SSD dat in het slotkwartier nog eens doordrukt en de overwinning thuis houdt. Einduitslag 4-2
Doelpunten
Senne Reeskens
Niels Schrooten
Stef Daniels 2 x

1ste ploeg SSD Opoeteren gaat op verplaatsing in Zutendaal VV de 3 punten halen door een 2- 4 overwinning. Doelpunten makers 2x G.Roex, J.Schrooten  en B.Hermans.

Reserve SSD Opoeteren gaan deze middag winnen op het veld van Ho. Molenbeersel met 1 - 7.

 

Wegens forfait van S.S.D. Opoeteren A gaat de wedstrijd Lindeboys Sp.Leut - S.S.D. Opoeteren A (Voetbal Vlaanderen - Gewestelijk U6 Bh) van 26/11/2023 om 10:00 niet door.

 

Ingevolge de slechte weersomstandigheden wordt de wedstrijd K. Opitter F.C. Niv.1 - S.S.D. Opoeteren A Niv.1 (Voetbal Vlaanderen - Gewestelijk U17 Cl) van 26/11/2023 om 10:00 afgelast

Het avontuur van onze U11 in de limburgcup zit er helaas op. Na een zeer goede wedstrijd van de jongens en meisje eindigde de match op 3-3.

Penalty’s moesten beslissen wie een ronde verder ging. Helaas trok SSD aan het korste eind. Ze verdiende veel meer. De teleurstelling was zeer groot, maar ze mogen met opgeheven hoofd terug kijken. Over de 2 wedstrijden speelde ze zeer mooi voetbal!

 

Vandaag speelt onze U11 thuis in de terugwedstrijd van de Limburgcup tegen Kaulille. Het belooft zeer spannend te worden want de heenwedstrijd eindigde op 4-4. Supporters op post💜

 

U9 SSD-Gruitrode 14-8

U10 SSD-Umitsport 3-3

U11 SSD-Leut 16-0

U13 SSD-Stokkem 10-1

U17 SSD-Leut Forfait Zaterdag 18/11 (SSD Kampioen)

U8 Wavo-SSD uitgesteld  Zondag 19/11

 

1ste ploeg SSD Opoeteren spelen thuis gelijk 1 - 1 tegen Vliermaal.

Ingevolge de slechte weersomstandigheden wordt de wedstrijd Waterloos-Voorshoven Vv A Niv.1 - S.S.D. Opoeteren A Niv.1 (Voetbal Vlaanderen - Gewestelijk U8 Df) van 19/11/2023 om 10:00 afgelast.

 

U17 SSD Opoeteren  winnen 5 - 0 door forfait van de bezoekers  Sp.Ellikom 

Reserve SSD Opoeteren kent weinig tegenstand tegen Ellikom in ontzettend moeilijk weersomstandigheden. Einduitslag 10-0 ! Doelpunten: Arne Bosmans 4x, Stef Daniels 2x, Dennis Bullen, Niels Schrooten, Hamza Aglaoui, Branco Mussen.

U17 SSD Opoeteren gaan op uit wedstrijd met een ruime overwinning 0 - 8 naar huis in en tegen St.Elen.

1st ploeg SSD Opoeteren  spelen  vanavond op het veld van F. Smeermaas en delen de punten door 1 - 1 gelijk spel.

2de ploeg SSD Opoeteren gaat op verplaatsing de boot in en verliezen met 5 - 3 op het veld van Waterloos - Voorshoven.

U13 SSD Opoeteren  gaan op het veld van E.Louwel  winnen met 3 - 8. 

U8 SSD Opoeteren 14-12 gewonnen tegen Sporting Nevok gruitrode.

U10 SSD Opoeteren  7-4 gewonnen tegen Maasland.

1ste ploeg SSD Opoeteren gaat thuis onderuit tegen Fc Wiemismeer Zutedaal met  0 - 5.

Reserve SSD Opoeteren spelen thuis match tegen SLW Maaseik waar de bezoekers de punten meenemen door een 1 - 3 overwinning.

1ste ploeg SSD Opoeteren krijgt zware cijfers te verwerken op het veld van Umitspor Maasmechelen, het was er 8 - 0 op het einde. 

Reserve SSD Opoeteren spelen 2 - 2 gelijk op het veld van LindelhoevenVV. 

SSD U13 speelde vandaag in Wavo, SSD won verdiend met 6-8.

1ste ploeg SSD Opoeteren gaat thuis tegen Winterslag  nipt onderuit  met 0 - 1.

U17 SSD  wint met 6 - 0 tegen nummer 2 Stokkem VV! SSD neemt na vandaag 8 punten voorsprong op Stokkem VV en E.Louwel, 5 punten op Leut.

Sterke prestatie jongens!

Reserve SSD Opoeteren Vanmiddag was het een ideaal voetbalweertje op een mooie grasmat tussen de tweede ploeg van SSD Opoeteren en Maasland NO b. Na een sterke start kwam Maasland verdiend op voorsprong, maar binnen de minuut waren de bordjes weer in evenwicht. Vlak voor rust kwam Maasland terug op voorsprong. De donderpreek tijdens de rust viel blijkbaar niet in dovemans oren. SSD kwam terug gelijk na strafschop. De partij verwaterde wat spel betreft met onnodige kaarten langs beide zijde. Toch was SSD nog het meest in balbezit met kansen en de nodige doelpunten om de overwinning thuis te houden. Einduitslag 4-2
Doelpunten Senne Reeskens 2x
Stef Daniels
Niels Schrooten .

SSD U10 was een paar maten te sterk voor Boorsem Sp, SSD won met 22-0 na 45 minuten.

SSD U9 speelde vandaag in Wavo, na een spannende wedstrijd werd het 13-13.

SSD U11 speelde vandaag thuis tegen E.Louwel, onze jongens en meisje buigden een

achterstand aan de rust om in een 6-3 overwinning.

Wedstrijd in de kijker: SSD u17 - Stokkem u17

Morgen speelt onze U17 de topper tegen het nummer 2 in de stand, Stokkem vv. Met 15/18 staan de jongens van trainer Evan op een knappe eerste plaats, kunnen ze een vervolg breien aan de sterke heenronde?

Aftrap morgen om 15u op ons B-plein.

SSD U8 speelde vandaag thuis tegen SLW Maaseik, onze jongens en meisjes maakten er een spannende wedstrijd van. SLW won nipt met 10-11.Onze jongens en meisje scoorden dit seizoen al 92 doelpunten in 7 wedstrijden.

1ste ploeg  SSD Opoeteren gaan op verplaatsing in KMR Biesen winnen met 3 - 4 en pakt zo 6 op 6. Opoeteren dat na de pauze  de bovenhand hadden en 4x konden  scoren.  Doelpunten SSD:  J. Schrooten, 2x G. Roex en J.Houbregs.

SSD U9 speelde in meeuwen, de thuisploeg was helaas te sterk voor onze jongens. SSD verloor met 20-7.

Tweede ploeg maakt brandhout van hekkensluiter Grenstrappers Lommel Kolonie! De verste verplaatsing van dit seizoen naar het noorden van onze provincie was een uitgelezen kans om ons doelsaldo terug op orde te stellen. Eindstand Lommel Kolonie-SSD Opoeteren 0-9
Doelpunten Senne Reeskens 4x, Stef Daniels 2x,Max Broux,Niels Schrooten, Sohail Skalli

U17 SSD Opoeteren maakt de verplaatsing naar E.Louwel waar ze de 3 punten mee namen naar huis door een 1 - 2 overwinning.

SSD U11 speelde vandaag in Stokkem, SSD won met 1-11. Dit is de 7de overwinning op rij van het seizoen, onze jongens en meisje scoorden al 90 doelpunten. Volgende week komt Louwel op bezoek.

1ste ploeg SSD Opoeteren  speelde deze namiddag thuis tegen de bezoekers Veldwezelt en houden de punten thuis door een 4 - 0 overwinning. Doelpunten SSD 3x Schrooten Jorn en 1x Reeskens Senne.

Reserve van SSD Opoeteren spelen op het veld van Opitter Fc een kwamen  niet verder dan een 3 -3.

SSD U17  speelde vandaag thuis tegen Opitter, onze jongens wonnen overtuigend met 6-1. Door deze overwinning neemt SSD terug de leiding in het klassement, leider Leut verloor in Opglabbeek.

SSD U8 speelde vandaag in Elen, trainer Kristof & Tom hadden hun spelers en speelster op scherp gekregen. SSD won met veel overtuiging, eindstand 4-23.

SSD U9 4 - 22 Opglabbeek
SSD speelde tegen een veel te sterke tegenstander, een verdiende overwinning voor Opglabbeek.

SSD U10 5 - 8 As - Niel
SSD speelde een sterke eerste helft dat beloond werd met een voorsprong, in de tweede helft ging As-Niel erop en erover.

SSD U11 14 - 1 As-Niel
SSD gaf vandaag 1 kans weg, dat werd uiteindelijk ook het enige doelgevaar van As-Niel. Onze jongens en meisje scoorden ondertussen al 79 doelpunten in 6 wedstrijden, ook na vandaag blijven ze ongeslagen.

SSD U13 5 - 7 Peer sv
Onze jongens en meisjes gaven een 4-1 voorsprong uit handen, Peer sv was een tegenstander niveau 2.

Wegens forfait van S.S.D. Opoeteren gaat de wedstrijd Fc Maasland Noord Oost - S.S.D. Opoeteren (Voetbal Vlaanderen - Gewestelijk U21 Ap) van 07/10/2023 om 18:00 niet door.

Korte filmpjes jeugd ploegen staan op onze facebook pagina. Hier onder de link.....

SSDU13 werd begin van deze week opgericht en toegevoegd in competitie, de eerste wedstrijd stonde deze morgen gepland in Stokkem. SSD won overtuigend met 3-6 op het kunstgrasveld. www.facebook.com/reel/825645199255951

SSD U8 speelde vandaag de derby thuis tegen Wavo, onze jongens en meisje trokken de wedstrijd volledig naar zich toe. SSD won met 16-2.

Ook vanavond geen punten voor 1ste ploeg SSD Opoeteren uit in Belisia Bilzen waar de bezoekers ssd met  3 - 0 verloren. 

Reserve SSD Opoeteren kregen Kaulille Fc op bezoek deze namiddag die met veel doelpunten  naar huis konden, het was 1 - 7 na 90 min. als einduitslag. 

SSD U21 speelde thuis tegen SLW Maaseik, onze jongens verloren met 1-6.

U10 SSD Opoeteren speelde vandaag in Umitspor Maasmechelen. Na een stevige wedstrijd waarin onze jongens kei hard moesten knokken, wonnen ze verdiend met 1 - 2. facebook.com/reel/840472894443636

SSD U9 speelde vandaag in Gruitrode, 45 minuten lang waren onze jongens de betere ploeg. In het laatste kwartier trok Gruitrode aan het langste eind, SSD verloor met 16-8.

U11 SSD Opoeteren speelde vandaag in en tegen LS Leut, 60 minuten lang was het éénrichtings verkeer richting de keeper van LS Leut. SSD wint met 0 - 22 in LS Leut. www.facebook.com/reel/335220912209139

SSD U17 verliest de topper met 2-1 in Leut, onze jongens hadden verschillende kansen op 2-2 maar het geluk stond helaas niet aan onze kant vandaag (Vrijdag).

U15 SSD Opoeteren geven voor de rest van 2023 forfait, in deze plaats is er een U13 ingeschreven.

1ste ploeg SSD Opoeteren moeten op verre verplaatsing naar SK Moelingen en konden daar helaas niet winnen, zij verloren nipt met 3 - 2. Doelpunten SSD 37' Reeskens Senne - 77' Caelen Jorne

SSD U9 speelde vandaag thuis tegen Stokkem VV, onze jongens verloren na een degelijke wedstrijd met 11-15.

Reserve SSD Opoeteren gaan met de punten lopen op het veld van Krc Peer door een 2- 3 overwinning.

SSD U17 wint met 2-1 tegen Elen, onze jongens pakken 9/9. Door deze overwinning worden onze jongens alleen leider! Volgende week vrijdag staat de topper tegen Leut op het programma, de nummer 2 in de stand!

SSD U11 speelde vandaag thuis tegen Elen, het eerste kwartier hielden beide ploegen een studieronde. vanaf het tweede kwartier begon SSD te domineren, dit resulteerde in een 7-3 overwinning! Film staat op onze Facebook pagina. 

SSD U10 speelde vandaag thuis tegen Elen, SSD nam vlot de maat van de tegenstander en won verdiend met 11-3! Film staat op onze Facebook pagina. 

SSD Opoeteren zoekt voor zijn gew. u17 een extra trainer.

Wat hebben we te bieden?- je komt terecht in een leuke trainersgroep- je wordt ondersteund door 2 jeugdcoördinatoren- correcte verloning

Ben jij gemotiveerd of ken je iemand? Stuur zeker een mail naar ssdopoeterenjeugd@gmail.com.

Onze jeugdcoördinatoren nemen contact op met jou!

Wegens forfait van S.S.D. Opoeteren Niv.1 gaat de wedstrijd K. St. Elen B Niv.1 - S.S.D. Opoeteren Niv.1 (Voetbal Vlaanderen - Gewestelijk U15 Dl) van 23/09/2023 om 10:00 niet door.

1ste ploeg SSD Opoeteren gaan thuis nipt onderuit met 0 - 1 tegen Grimbie 69.

SSDU11 speelde vandaag in Stokkem, onze jongens en meisje wonnen verdiend met 3-10. Voor de u11 is dit de derde overwinning op rij in de competitie, volgende week staat de topper tegen Elen op het programma.

SSD U8 speelde in Nevok Gruitrode, onze jongens en meisje wonnen met 7-10.

U21 SSD Opoeteren namen het thuis op tegen de bezoekers Opitter FC, zij nemen de 3 punten mee naar huis door te komen winnen met 1 - 4.

Reserve SSD Opoeteren spelen namiddag  thuis tegen Bree-Beek en gaan met 1- 2 nipt onderuit. 

SSD U10 wint vandaag verdiend met 3-11 in Maasland NO.

Wegens forfait van S.S.D. Opoeteren Niv.1 gaat de wedstrijd S.S.D. Opoeteren Niv.1 - K. Eendr. Louwel C Niv.1 (Voetbal Vlaanderen - Gewestelijk U15 Dl) van 16/09/2023 om 11:00 niet door.

 

1ste ploeg SSD Opoeteren pakt punt mee naar huis in Genk VV dit door een gelijk spel met een 1 - 1  stand. Doelpunt SSD: 84' Levi Gielen.  

 

SSDU8 speelde vandaag thuis tegen Leut, onze jongens en meisje wonnen verdiend met 15-11.

 

Duidelijke en verdiende overwinning voor de u17, de derby gewonnen van Opglabbeek met 8-0. Een snelle 2-0 voorsprong hielp onze jongens in deze hitte. De tweede helft hebben onze jongens het helemaal afgemaakt.

SSD U9 speelde vandaag in St.Elen, SSD speelde een goede wedstrijd maar verloor met 17-14.

SSD U10 speelde vandaag thuis tegen Leut. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, Leut won met 3-4 dankzij een doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

SSD U11 speelde vandaag thuis tegen SLW Maaseik. SSD won voor de tweede week overtuigend, eindstand 15-2.

Reserve SSD Opoeteren kregen een avond wedstrijd op donderdag uit naar Bocholt VV waar de bezoekers verloren met  6 - 2.

U15 SSD Opoeteren kregen een zware avond thuis tegen de bezoekers Slw Maaseik, zij namen de 3 punten mee naar huis door een overwinning van 1 - 21.

SSD U8 speelde voormiddag bij Eendracht Mechelen A/D Maas, onze jongens en meisje wonnen met 10 - 12.

Eerste ploeg SSD Opoeteren, eerste thuis wedstrijd en meteen punten verlies tegen de bezoekers  E.Mechelen a/d Maas dit met 0 - 4.

U17 SSD Opoeteren konden op verplaatsing  winnen met 3 - 4 van Stokkem vv. 

SSD U21 speelde vandaag thuis tegen een sterk Partro Eisden, onze jongens gingen met 0-12 onderuit.

De reserven van SSD speelde vandaag thuis tegen Peer sv, onze jongens wonnen vlot met 8-0.

SSD U9 speelde thuis tegen Wavo, na veel doelpunten won SSD met 33-7.

SSD U10 speelde vandaag in en tegen Boorsem, onze jongens waren in vorm en wonnen met 0-26!

SSD U11 speelde vandaag zijn eerste competitiewedstrijd in Louwel, onze jongens en meisje wonnen overtuigend met 2-11.💪🏻

Vanaf Zaterdag 2 September 2023 start voor alle ploegen SSD Opoeteren het nieuwe voetbal seizoen 2023-2024.

**Enkel onze U15 SSD Opoeteren spelen op Woensdag 6 September om 18u thuis tegen Slw Maaseik**

Trainers gezocht....

SSD Opoeteren is op zoek naar jeugd Trainers ben je gepassioneerd door voetbal ⚽ en werk je graag met jeugd, je krijgt ondersteuning bij opleiding door ervaren en fanatieke trainers, je word vergoed voor je prestaties 2x training 1x wedstrijd per week ,heb je ervaring zeker ook welkom.

Ben jij degene die ons team komt versterken contact:

ssdopoeterenjeugd@gmail.com

Glenn Roex

+32 478 72 39 73

ssdopoeterenjeugd@gmail.com

****  SSD Opoeteren zoekt nog een jeugdtrainer voor de U9.****

2 trainingsdagen zelf te bepalen!

Thuiswedstrijden op zaterdagvoormiddag!

Bij interesse, stuur een mail naar ssdopoeterenjeugd@gmail.com

 

** SSD Opoeteren-Umitspor B 1-5 Een samengestelde ploeg van U21 en reserven was voor rust een maatje te klein voor de ervaren bezoekers . Na de koffie werd er bijgesteld en SSD liet nog enkele kansen liggen om terug in de wedstrijd te komen. Doelpunt Lars Bosmans

** Eerste overwinning voor eerste ploeg in de voorbereiding tegen de beloften van Nevok Gruitrode.SSD had veldoverwicht in de eerste helft met verschillende kansen, toch kwam het ongelukkig op achterstand, maar nog voor rust hingen de bordjes terug in evenwicht.Na rust werden de kansen weer de nek omgewrongen. Toch lukte het enkele minuten voor tijd om de overwinning binnen te halen. Doelpunten Levy Gielen en Jorn Schrooten

** U17 SSD Opoeteren gingen vanmiddag aan de slag thuis tegen E.Louwel, maar konden net niet winnen en verloren met 1 - 2 van de bezoekers E.Louwel.

** SSD Opoeteren hadden woensdag avond wedstrijd in en tegen Ho Molenbeersel en bleven steken op een gelijk spel , het was er 2-2.

**SSDU17 speelde vandaag een vriendschappelijke wedstrijd op het veld van Elen, zij traden de wedstrijd aan met verschillende provinciale spelers. SSD speelde een sterke eerste helft, de tweede helft moesten onze jongens toch het laken leggen. SSD verloor met 4-1, op de prestatie van de eerste helft kan verder gebouwd worden.

 

** Net als vorige week staat het kanon scherp bij de tweede ploeg SSDOpoeteren.Vliemaal SSD Opoeteren 3-8 Doelpunten: Stef Daniels, Branco Mussen, Robin Gorissen, Jeroen  Houbregts, Jorn Schrooten 2 x, Max Broux 2 x
Jammer dat het eerste half uur 3 spelers gekwetst het terrein moeten verlaten.

** SSDU11 speelde vandaag ook 3 wedstrijden op het jeugdtornooi van Wavo.

SSD 6-1 Stokkem
SSD 10-0 Wavo
SSD 4-5 Maasland NO (prov.)

Na 2 vlotte overwinningen werd het een spannende, laatste wedstrijd tegen de provinciale u11 van Maasland. Onze jongens buigden zowaar 4x een achterstand om, in de laatste seconden van de wedstrijd scoorde Maasland de winnende treffer.

Voor de tweede week op rij een fantastische prestatie van onze toppers!

** Het was een zware avond voor SSD Opoeteren 1ste ploeg (met veel Jeugd) in Stokkem VV waar de bezoekers met de jeugd aantraden  en jammer met 9-0 verloren.

** SSD U10 speelde vandaag zijn eerste wedstrijden 8vs8 op het tornooi van Bokrijk.

SSD 0-4 Bokrijk,  SSD 1-3 Halveweg Zonhoven,  SSD 1-3 Paal-Tervant.

** Tweede ploeg SSD Opoeteren houdt doelpuntenkermis in eerste oefenwedstrijd op het veld van Neeroeteren. KFC Neeroeteren - SSD Opoeteren 1-11  Doelpunten, Jorn Schrooten 3x, Michel Creemers 2 x, Branco Mussen 2 x, Stef Daniels 2x, Jorne Caelen 1, Issam Lemmouh 1.

 ** SSDU11 speelde vandaag zijn eerste tornooi van het seizoen in Elen. SSD 5-0 Wavo SSD 4-2 Meeuwen SSD 5-1 StokkemEen fantastische prestatie van onze jongens en meisje, de toon is gezet!😉

** U21 SSD Opoeteren speelde op Woensdag avond vriendschappelijk uit op het veld van Fc Maasland No waar de bezoekers verloren met 4 - 1.

** Woensdag avond uit wedstrijd voor 1ste ploeg SSD naar Fc Maasland No. waar de bezoekers verloren met 2 - 0.

** Ssd Opoeteren speelde vanavond (Zaterdag) wedstrijd voor de beker uit in en tegen Opitter Fc met een 1-1 gelijk spel en het was na de strafschoppen 0 - 3.

** Woensdag avond wedstrijd voor SSD Opoeteren uit naar Kab.Opglabbeek waar de bezoekers Opoeteren onderuit gingen met 2 - 0.

** Drone film bivak op SSD Opoeteren film

** Zware nederlaag in eerste beker wedstrijd voor 1ste ploeg SSD Opoeteren, zij verloren met 6 - 0 in kvk Beringen

** Eerste optrede voor mix van Reserve 1ste ploeg U21 SSD Opoeteren uit in Neeroeteren Fc waar de thuis ploeg de bovenhand hadden en wonnen met 4 - 2.

*** Drone film bivak 2023 SSD Opoeteren  Filmpje (Bivak SSD Opoeteren)

Is uw zoon/dochter geboren in het jaar 2018 en opzoek naar een leuke hobby in een gezellige familieclub?

Vanaf augustus starten de trainingen terug, de eerste trainingen zijn volledig gratis!

Inschrijven voor de gratis trainingen kan door een mail te sturen naar ssdopoeterenjeugd@gmail.com.

Trainer Gert en de hele SSD-familie kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen

op de Dorperberg!😉⚽️

Alle kalenders van U6 t.e.m. U21 jeugd, reserve en 1ste ploeg zijn ingevuld op onze website.

SSD Opoeteren gaat de wedstrijd voor de Crocky cup IN en tegen KVK. Beringen spelen op zaterdag 29 juli om 20.00u.

 

***Vanaf morgen (Vrijdag) zijn alle jeugd kalender ingevuld op de website www.ssd-opoeteren.be***

 

  Eerste wedstrijden 1ste ploeg SSD Opoeteren 2023-2024

Zon. 3 sept SSD Opoeteren - Eendracht Maasmechelen b 15 u.

Zon. 10 sept  Genk vv a - SSD Opoeteren 15 u
Zon. 17 sept  SSD Opoeteren - Opgrimbie 69 15 u
Zat. 23 sep  Moelingen - SSD Opoeteren 19.30 u

 

*** Volledige kalender is ingevuld bij 1ste ploeg ( Weekendkalenders 2023-2024 1ste ploeg )***